A
avocado
Gość
Kiwisia, gratulacje!!!!!!!!!! :-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam dzisiaj szalony dzień, przyjechała moja mama z moją siostrą i jej córeczką oraz z córcią mojej drugiej siostry. 2 dzieci to zdecydowanie za dużo
jak dla mnie, mam dość, dzieciaki krzyczały, rozrabiały, były bardzo głośne, widać, że Sebusiowi też się to nie podobało bo cały czas się wiercił w brzuszku a teraz sobie śpi, tak samo mój pies, już pod koniec uciekał od nich, jak tylko poszli poszedł spać i nic go nie rusza, chrapie niesamowicie. Mam w końcu ciszę;-)
Prezent dostał już kilka dni temu a ten najważniejszy dostanie już za m-c ;-)
Ja już chce Pawełka........
:-)
:-) gratulacje!!! wspaniała wiadomość!
... mój króliczek uwielbia dzieci, bo go głaszczą, od razy do dzieci podbiega i się kładzie jak żaba, za to moja sunia to od razu się chowa, więc podejrzewam że miała do czynienia już z dziećmi i dały jej popalić, Twój psiak i tak odważny,że dał im się choć na początku potarmosić ;-)
niech posiedzi sobie jeszcze grzecznie w brzusiu te 11 tygodni conajmniej ;-) Ja za każdym razem jak chce powiedziec że chce juz Maksia to się w język gryze bo juz raz go prawie wywołałam za szybko