• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kiwisia...bardzo serdecznie ci gratuluje!!! ciesze sie, ze wszystko super poszlo! :tak: czekamy na opis i zdjecie oczywiscie:-)

dziewczyny jak czesto wasz dzidzius ma czkawke w ciagu dnia?

kiwisia urodzila, wiec czyzbym ja teraz byla na wylocie?!:szok:

reklama
Miliaa teraz czas na Sznurki chyba, że ją przegonisz

aktualizacja

1. SZNURKI (7 sierpień) – syn Ernest
2. MILIAA (14 sierpień) – syn Marcel
3. ELONA (21 sierpień) – córka
4. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian
5. KATE (11 wrzesień) – córka Hania
6. ADUŚ (26 wrzesień) – syn Maksymilian
7. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka
8. SONY (18 październik) – syn Paweł
9. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
10. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn (Maksymilian?? czekamy na 100% zatwierdzenie imienia przez tatusia )
11. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
12. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
13. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
14. HOLA (27 listopad) - syn
15. MALINUŚ (14 grudzień) – córka
16. MARTKA (27 grudzień)
17. IKASIA (18 styczeń 2014)
18. MEMORIES (30 styczeń 2014)
19. DARII (2 luty 2014)

madzialenak...mysle, ze na pewno ja przegonie. szkoda, ze data nie jest mi znana, ale stawiam, patrzac na moje cialo na 1 sierpnia... tak bardzo jakos chcialabym byc sierpniowka;-)

czekam na wyjscie KATE :-D

Kiwisia, gratuluję Ci z całego serca. Niech Zuzaczek rośnie na pociechę rodziców i bliskich. Nim się obejrxysz, a pod oknami ustawi sie kolejka kawalerów. Oczywiście ucałowania od Cioci Lawendowej.

Millia mysle ze bez problemu zalapiesz sie na sierpień , konczysz 36 tc wiec niech Marcel jeszcze posiedzi w brzusiu :-)
A jesli chodzi o czkawke to mój mały ma ja kilka razy dziennie, zauwazyłam ze najcześciej jakis czas po posilku, Zaczeło mnie to martwić ale to podobno normalne...?
Dziewczyny lista sie skraca :szok: i teraz nadszedł czas na maraton synusiów :-)

reklama
No ja wlasnie zauważyłam, ze Marcel ma czkawkę 3 razy dziennie... A jakiś tydzień temu miał rzadziej. Może teraz ćwiczy bardziej plucka...

Adus...tak to bym się mniej bala, ale cały czas w glowie mam to łożysko, ktore szybko mi się starzeje... No nic, zobaczymy, juz niedlug:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry