• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Magdo - na sam koniec moje wyniki też się posypały. Dostałam żelazo w szpitalu.
Sznurki - myślę, że lekarze czasem przesadzają opowiadając, ile mogą w szpitalu. potem się boją coś załatwić.

Madzialenak mi dr ostatnio myślał,żeby mi żelazo przepisać, ale jednak zdecydował,że mam się zdrowo odżywiać, z jakiegoś powodu woli żelazo z jedzenia, a nie z tabletek. Ale ja tak za dobrze to się jednak nie odżywiam bo nie ma mi kto zakupów robić, więc kicha. Zrobię i ja jutro wyniki. A Ty się nie martw, bo na pewno dr temu zaradzi.

Madzialenak ja też mam słabą hemoglobine 10,7 i przyswajalność też mam kiepską, lekarz powiedział, że mam nie brać tabletek. Staram się dobrze odżywiać, w piątek jeszcze raz poproszę o przepisanie jednak jakiś tabletek, bo mam wizytę w szpitalu. Pozdrawiam

dziewczyny ja jeszcze gdzieś czytałam,że takie żelazo z tabletek to ma niedobry wpływ na łożysko, więc może z tego powodu lekarze są niechętni temu aby przyjmować żelazo w tabletkach

reklama
Ja polecam zamiast zelaza tabletki burak. Tez mialam anemie i je bralam ( tym bardziej, ze zelazo powoduje trudnosci z wyproznieniem a ja mialam straszne zaparcia). Tabletki przetestowane przez moja Mame, miala silna anemie ( tak zaawansowana, ze potrzebne byly3 transfuzje krwi), nowotwor, operacje usuwania 15 cm jelit. Po operacji brala te tabletki i z kazdym opakowaniem wyniki sie poprawialy.

Burak czerwony w tabletkach

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry