nieagatka
Fanka BB :)
miej w**ebane, a bedzie Ci daneja to jak przyjeżdżać będę to albo głód albo wylew krwi do mózgu z porządku jaki będzie tatuś prowadzić![]()
I tylko spokoj moze Cie uratowac
Noech to beda Twoje maksymy zebys mogla przezyc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
miej w**ebane, a bedzie Ci daneja to jak przyjeżdżać będę to albo głód albo wylew krwi do mózgu z porządku jaki będzie tatuś prowadzić![]()
chyba mnie naprawdę tylko to uratujemiej w**ebane, a bedzie Ci dane
I tylko spokoj moze Cie uratowac
Noech to beda Twoje maksymy zebys mogla przezyc![]()
A co będziecie korzystać z tego tatowego co weszlo 9 tygodni ?chyba mnie naprawdę tylko to uratuje![]()
To samo. Chyba nawet rozważę gry losowe może totolotekJa to juz mam mdlosci jak pomysle o pracy za kilka mcy![]()
chyba zrobie to samoTo samo. Chyba nawet rozważę gry losowe może totolotek![]()
dla pocieszenia powiem, ze tu jest 16tyg macierzynskiego. Dla mnie roczniak to juz byku gotowy na zlobek jak nicchyba zrobie to samo. Nie wiem jak ja go oddam do zlobka. Zwlaszcza przy jego alergiach.
wspolczuje. Gadalam kiedys z kolezanka z Francji. Tam maja 3 mce. Masakra jak dla mnie.dla pocieszenia powiem, ze tu jest 16tyg macierzynskiego. Dla mnie roczniak to juz byku gotowy na zlobek jak nic![]()
oj tak jak ja bym chciała być z małym rok i nie kombinować, na szczecie udało się to jakoś ogarnąć i mały poszedł jak miał rok i miesiąc. Teraz mnie paraliżuje mysl ze za rok do szkoły pójdziedla pocieszenia powiem, ze tu jest 16tyg macierzynskiego. Dla mnie roczniak to juz byku gotowy na zlobek jak nic![]()
no ja wzielam dwa razy urlop wychowawczy bezplatny. Oddalam 9 miesieczniaki jak juz raczkowaly i siedzialy, jak dla mnie idealny moment. Zlobek wg mnie jedt dobrym miejscem. Dzieci potrzebujq dzieci. No ale u nas 3 latki zsczynaja szkole, 4latki jada na pierwsza 2 dniowa wycieczke. Inna mentalnosc niz w PL.wspolczuje. Gadalam kiedys z kolezanka z Francji. Tam maja 3 mce. Masakra jak dla mnie.
Czlowiek wie, ze gotowy ale z drugiej strony widzi takiego malego slodziaka i nie chce go zostawiać na caly dzien.