Widzę że u was krew ładnie krążyMoja tezWczoraj sie wqrwila bo nie miala gdzie usiqsc w tramwaju a ona chce
Jeden przystanek a bylo darcia juz i w autobusie i w domu az zasnela.A wyszla ze zlobka tala zadowolona
A maz mnie wqrwil wiec caly dom az buzowal hehehhe
reklama
Dobreja jestem na etapie: “Mamo bede robic na co mam ochote u mlodszej”, a u starszej “nie mowi mi jak zyc” i jeb drzwiami.
Wyprowadzam sie![]()
nie strasz dwa lata mamy za 4 miesiącegdyby to byl bunt dwulatka to w tym zdaniu nie byloby “chyba”, wierz mi![]()
o jaaaaa hahahah wyższy levelja jestem na etapie: “Mamo bede robic na co mam ochote u mlodszej”, a u starszej “nie mowi mi jak zyc” i jeb drzwiami.
Wyprowadzam sie![]()
skąd ja to znam jak mąż wqwia no w moim przypadku konkubentMoja tezWczoraj sie wqrwila bo nie miala gdzie usiqsc w tramwaju a ona chce
Jeden przystanek a bylo darcia juz i w autobusie i w domu az zasnela.A wyszla ze zlobka tala zadowolona
A maz mnie wqrwil wiec caly dom az buzowal hehehhe
DobreJakby ktoras szukala inspiracji na prezent dla Dziadkow, nas wlasnie dotarl![]()
nieagatka
Fanka BB :)
noo zachwyceni, Tato od razu do pracy wzial, zeby kolegow pisiorkow wkurzacDobre. Dziadkowie widać porządni. Wiedza na kogo głosować
![]()
reklama
U nas juz 2 tydzien chorobska.Mam wrazenie ze Miska wiecej choruje w tym roku zlpbkowym.W zeszlym ze 2 razy z goraczka byla i tylko gile a teraz non stop choraA co tu taka cisza? Ferie, choroby czy zmęczenie materiału?