Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wy już jesteście ekspertki, myślicie że fajny czy raczej możecie polecić coś lepszego?Dziewczyny mam pytanie, wiem że jeszcze za wcześnie ale marzy mi się taki wózek retro ;-) Te które są naprawdę vintage są raczej mało funkcyjne i mogą być wręcz niewygodne(raczej tylko na pokaz) ale znalazłam dwa takie dość fajne, szczególnie ten w groszkiWy już jesteście ekspertki, myślicie że fajny czy raczej możecie polecić coś lepszego?
Wózki DZIECIĘCE RETRO 3w1 DUŻE KOŁA 16cali GRATISY (3431362576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek dziecięcy Fanari 2w1 kup teraz retro gratisy (3428021955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Według mnie zależy gdzie mieszkasz, jak masz dobre chodniki to czemu nie? moja mama mój wózek to musiała pchać jakieś 20km do miasta, mój był brązowy. No ale wiele dziewczyn stawia na wygodę np wnoszenia do domu. Musisz sobie wypisać plusy i minusy i wtedy wybrać