• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny mam pytanie, wiem że jeszcze za wcześnie ale marzy mi się taki wózek retro ;-) Te które są naprawdę vintage są raczej mało funkcyjne i mogą być wręcz niewygodne(raczej tylko na pokaz) ale znalazłam dwa takie dość fajne, szczególnie ten w groszki:tak: Wy już jesteście ekspertki, myślicie że fajny czy raczej możecie polecić coś lepszego?

Wózki DZIECIĘCE RETRO 3w1 DUŻE KOŁA 16cali GRATISY (3431362576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wózek dziecięcy Fanari 2w1 kup teraz retro gratisy (3428021955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dziewczyny mam pytanie, wiem że jeszcze za wcześnie ale marzy mi się taki wózek retro ;-) Te które są naprawdę vintage są raczej mało funkcyjne i mogą być wręcz niewygodne(raczej tylko na pokaz) ale znalazłam dwa takie dość fajne, szczególnie ten w groszki:tak: Wy już jesteście ekspertki, myślicie że fajny czy raczej możecie polecić coś lepszego?

Wózki DZIECIĘCE RETRO 3w1 DUŻE KOŁA 16cali GRATISY (3431362576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wózek dziecięcy Fanari 2w1 kup teraz retro gratisy (3428021955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Maja jak mi się marzył taki wózek! i widziałam na ulicy w Olsztynie kobietkę z takim retro wózkiem, był cały biały, po prostu cudo. I ta kobieta do takiego wózka pasowała, była tak zwiewnie ubrana. No ale ja to mogłam sobie tylko pomarzyć, dla moich bobasów to potrzebny hammer, szkoda tylko że motorka brak, albo pilota :-D Według mnie zależy gdzie mieszkasz, jak masz dobre chodniki to czemu nie? moja mama mój wózek to musiała pchać jakieś 20km do miasta, mój był brązowy. No ale wiele dziewczyn stawia na wygodę np wnoszenia do domu. Musisz sobie wypisać plusy i minusy i wtedy wybrać

Ja już po wizycie:-) Mały waży 2940 g, wszystko ok, szyjka nadal 5 cm, nic się nie skróciła, ja na minusie 400 g. Łożysko II grupa dojrzałości, wód płodowych 12. Ze względu na obniżoną ilość hemoglobiny i hematokrytu we krwi mam łykać BIOFER FOLIC 3x1 tabletka (do kupienia bez recepty) a na pojawiający się ból żołądka mogę brać nospę lub gaviscon. Kolejna wizyta 20.08 chyba że wcześniej urodzę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry