• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzialenak to już faktycznie kluseczka ,3 kg już ma twój syn :) Szyjkę masz mega długaśną.Super.
Miliaa jak mu gorąco to na cholerę ma się męczyć ;) Przyjdzie i na niego pora.
Sznurki na Ciebie już jutro kolej, oby wszystko poszło gładko i sprawnie. Czekamy na cudne wieści.
Misia dobrze, że się odezwałaś bo już miałam pisać co tam u Was mamunie? Piszcie jak najwięcej,bardzo mnie ciekawi jak sobie radzicie i co u was słychać. Lidia to aniołek i niech tak zostanie. Z wagą mnie pocieszyłaś, ale wy chyba chude jesteście a ja przy tuszy i się obawiam, że ze zbiciem wagi będę miała kłopot.

Ciekawe co u reszty??

Marcyciowa a to się jakoś u dziewczyn objawiało, czy wyszło przy rutynowym badaniu krwi??
Kate ja biorę od początku ciąży a nawet już grubo przed kwas foliowy 15 mg ze względu na moją trombofilię i odpukać jakoś hemoglobina się trzyma, a nawet z 12,2 poszła na 12,6. Może to zasługa kwasu foliowego lub witamin, bo brałam jakieś tanie i mały był tydz do tyłu, po miesiącu brania Pharmaton Maturella mały jest tydz do przodu :) A niby skład witamin dla kobiet w ciąży sjest podobny.
Aduś te 6 tyg pewnie Ci zleci raz dwa, mnie jakoś ten czas teraz za szybko zapitala.
Gosia ależ w październiku będzie porodów.

Ostatnia edycja:
reklama
aktualizacja, dot. Gosia

1. SZNURKI (7 sierpień) – syn Ernest
2. MILIAA (14 sierpień) – syn Marcel
3. ELONA (21 sierpień) – córka
4. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian
5. KATE (11 wrzesień) – córka Hania
6. ADUŚ (26 wrzesień) – syn Maksymilian
7. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena
8. SONY (18 październik) – syn Paweł
9. DOMAT (18 październik) - córka
10. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
11. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn (Maksymilian?? czekamy na 100% zatwierdzenie imienia przez tatusia )
12. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
13. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
14. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena
15. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
16. HOLA (27 listopad) - syn
17. MALINUŚ (14 grudzień) – córka
18. MARTKA (27 grudzień) – syn Eryk
19. IKASIA (18 styczeń 2014)
20. MEMORIES (30 styczeń 2014)
21. DARII (2 luty 2014)
22. MajaSauer ( 6 marzec 2014)

SONY czas zaczął mi strasznie szybko lecieć.. moze jak juz kazdego dnia nie skreslam to tak jest, musze jeszcze 25 stron pracy dyplomowej napisac, poprac i popraswac ubranka i moze byc juz wrzesnień :) Dziewczyny PAZDZIERNIK 7 forumowych porodów! SZOOOOK ! Ale bedzie sie działo !:)))) A ja z\dycham, juz wiatrak nie pomaga... 30 stopni na dworze a w domu nie wiele mniej :((((

Sony - ja chuda nie jestem. Ważyłam co prawda przed stymulacjami 57kg, ale po stymulacjach 63 kg, w ciązy doszłam do 78 - 9 kg, a teraz mam 67 kg.
Polecam nową emmaljungę - dołożyli moskitierkę, wyciągany daszek, rewelacyjne są parasolki - dają się ustawiać w różne strony. Prowadzi się wyśmienicie, zawieszenie rewelacja (mamy na tym punkcie fioła, jeździmy z tego powodu citroenem i terenówkami - bo lubimy miękie zawieszenia), no i dla mnie ten wózek to właśnie jeździ jak terenówka.
Emmaljunga • Wózki dziecice • Wybierz model • Mondial Duo Combi
ma fajne dodatki. Rzeczywiście wszystko jest dobrej klasy i świetnie wykonane.
Na wycieczki samochodowe planuję kupić ten:
Emmaljunga • Wózki dziecice • Wybierz model • Scooter S

Witajcie dziewczynki.

Ja tylko na minutkę, bo wróciłam z wizyty i jadę do pracy.

Także....Maluszek ma 17 mm, nóżki, rączki, brzuszek i główkę (czyli cały komplet). Serducho bije 180 na minutę. I SŁYSZAŁAM JAK BIJE :-D:-D:-D. Stos badań do wykonania, wizyta za 2 tyg.

Ja nadal nie mogę w to uwierzyć! Dzisiaj dostałam kartę ciążową i mam wyznaczony termin porodu na 22 marca :-D:-D:-D:-D:-D

Jak wrócę wieczorem to nadrobię zaległości, bo widzę że dużo stron się pojawiło.

Aha, i mam już suwaczek. Miłego dnia dziewczynki :-)

Sylwia :-):-D:-):-D:-) gratulacje!!! zanim się obejrzysz a maluszek będzie mamusi potężne kopniaki fundował tymi słodkimi nózkami :-)

Kwiatuszek ja się nie znam niestety ( choć nie wiem, czy mnie pytałaś, bo ja laską nie jestem ;-) )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry