• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sznurkibardzo dziękuję za szczegółowy opis. Mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie:) a miałaś zdjęcie szwów czy miałaś rozpuszczalne? Fajnie, że Ernest śpi spokojnie w nocy. Pozdrawiam

Witajcie.
Ciekawe czy Miliaa już po. :)

Mojemu chłopowi to się już w głowie poprzewracało, zabrania mi na kompie siedzieć, bo to ponoć źle wpływa na jego syna :wściekła/y: Oj chyba znów do kłótni prowokuje. Szkoda że o tym nie myślał, że na jego plemniki to też źle wpływa !!!

Najlepiej jak szyją ranę jednym ciągiem i na końcach tylko dwa supełki, wtedy ładnie i bezboleśnie się ściąga, a nie szwem pojedynczym jak na zdjęciu.
szwy poj.jpg

Załączniki

• szwy poj.jpg
    szwy poj.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
SonySony może Twój mąż tak wyraża obawę? Mężczyźni mają dość specyficzne podejście do spraw delikatnych. Nie denerwuj się kochana, szkoda tylko stresu na takie głupie kłótnie.

A ja już wiem :-D. Siostra pojechała po wyniki i w 11 dpt ma 352 HCG i 40 progesteronu :-D. Zaszalała kobita ;-)

[FONT=&quot]mazenka TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA!!! Kochanie gratuluję![/FONT]:tak:

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]madzialenak[/FONT] trzymaj się tam Skarbie!
[FONT=&quot]milagors ja też uważam że należy mówić, lekarzom jak najbardziej, zauważyłam jak przyjechałam na izbę z tymi krwawieniem, od razu jak wpadłam taka roztrzęsiona to miałam to w d…czy ktoś to słyszy czy nie, był tam nie tylko lekarz,byleby je ratowali, mówię że ciąża z in vitro, lekarz bardzo się przejął, był bardzo wyrozumiały i czekał aż przestanę się trząść i płakać żeby mnie zbadać „ no nie ma się co dziwić przestraszyła się dziewczyna, tyle się o to dziecko nawalczyła” I taka jest prawda…[/FONT]
[FONT=&quot]sznurki JAK PRZEPIĘKNIE OPISAŁAŚ PORÓD!! Aż mnie błogostan ogarnął!Skopiuję sobie ten post i będę codziennie czytać na tydzień przed porodem[/FONT]:-)

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]lawendowy_sen[/FONT] czekamy niecierpliwie razem z Tobą!!!

[FONT=&quot]miliaa kciuki zaciśnięte![/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sylwia1985 moja siostra też w ciąży zaszłyśmy w tym samym czasie, tylko ona naturalnie. Ja mam termin na 6 a ona na 5 marca. Spotkałyśmy się w długi weekend bo niestety ona w Krakowie ja we Wrocławiu…Zabawne było porównywanie brzuchów i nie mogłyśmy się nagadać![/FONT]
[FONT=&quot]LESNA32[/FONT] gratuluję ! Ale doświadczeń na porodówce nie zazdroszczę BRRRRRRRRRRRRR:szok:

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] A ja nadal walczę z przeziębieniem [/FONT]:crazy: Katar, kaszel, osłabienie...Herbata z miodem i cytryną, inhalacje z rumianku, mleko z miodem, masłem i czosnkiem na noc, znacie jeszcze jakieś sposoby?:-(

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

reklama
Sylwia :-) siostra ma wspaniały wynik bety!

Sznurki po Twoim opisie to nic - tylko rodzić cc ;-) ... ja się obawiam mojego cc, bo zapewne będzie inaczej, bo dr ma mi w tym samym czasie wyciąć tę torbiel, im bliżej tym bardziej się martwie, a dziś to i mnie ta cholernica trochę boli, może maleńka gdzieś blisko niej się ulokowała

Lawendowy Sen czy już rozmawiałaś z doktorem?

Leśna miałaś nieprzjemne przeżycia w szpitalu,dobrze że zakończenie szczęśliwe

Maja no znam jeszcze jeden sposób, ale niestety w ciaży nie można z niego skorzystać - gorące piwo z miodem i goździkami, do łóżka wypocić się, kąpiel i powtórka ... mam nadzieje,że pomoże Ci jak najszybciej to co stosujesz

no a ja już wreszcie wiem kiedy mój m przyjedzie, bo właśnie kupiłam mu bilet na prom :-) tak więc od poniedziałku już nie powinnam być sama :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry