reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Melduję, że jestem już w domu. Cala, zdrowa i w ciąży :-D:-D:-D
Transfer się opóźnił, bo podobno pęcherz był niedostatecznie wypełniony i musiałam czekać, bo najpierw poszła dziewczyna, która miała mieć zabieg po mnie. Ale to nic. Teraz tylko muszę uzbroić się w cierpliwość i grzecznie czekać do testowania:tak:
Dziękuję Wam za kciuki, tańce, miłe słowa, pozytywne energię. Tym, którym przez klawiaturę nie przeszłonawet pół słowa, również dziękuję.

Lawendowy Sen :-) myślałam o Tobie dzisiaj, że pewnie już masz maluszki w brzuszku - wiem,że nie lubisz kciuków, ale i tak trzymam, żeby się tam dobrze zadomowiły &&&& Nareszcie przyszedł ten dzień. A czy będziesz miała jakieś kontrolne wizyty u dr w międzyczasie? I bądź dzielna jutro, postaraj się za bardzo nie smucić

Lawendowy- super, że Maleństwa już u Mamusi, przesyłam dobre myśli.Kwiatuszeq może Tobie się pomyliło ze sznurki?Madzialenak a jak Twoja hemoglobina? Moja jeszcze spadła do 9,5:((

dziekuje hola za gratulacje:)))
i trzymam za Was kciuki ciesze sie ze to juz u Ciebie 26tydzien zaczynalysmy razem bardzo kibicowalam TObie i bylo mi bardzo przykro :(ale teraz ciesze sie bardzo i trzymam kciuki i gratuluje determinacji w ralizowaniu marzen:-D

Lawendowy Sen--> Twoje marzenia się właśnie spełniają:happy::happy::happy: oby zarodeczki zostały z Mamusią :D:) odpoczywaj dużo :tak:

A ja jutro mam wizytę w południe, proszę o trzymacie kciuków dziewczyny. Być może dowiemy się już KTO ma swój domek w moim brzuszku córeczka czy synek:) Miłego popołudnia :-):-):-):-)

reklama
Do góry