reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Melduję, że jestem już w domu. Cala, zdrowa i w ciąży 

Transfer się opóźnił, bo podobno pęcherz był niedostatecznie wypełniony i musiałam czekać, bo najpierw poszła dziewczyna, która miała mieć zabieg po mnie. Ale to nic. Teraz tylko muszę uzbroić się w cierpliwość i grzecznie czekać do testowania
Dziękuję Wam za kciuki, tańce, miłe słowa, pozytywne energię. Tym, którym przez klawiaturę nie przeszłonawet pół słowa, również dziękuję.

Transfer się opóźnił, bo podobno pęcherz był niedostatecznie wypełniony i musiałam czekać, bo najpierw poszła dziewczyna, która miała mieć zabieg po mnie. Ale to nic. Teraz tylko muszę uzbroić się w cierpliwość i grzecznie czekać do testowania

Dziękuję Wam za kciuki, tańce, miłe słowa, pozytywne energię. Tym, którym przez klawiaturę nie przeszłonawet pół słowa, również dziękuję.
Lawendowy Sen :-) myślałam o Tobie dzisiaj, że pewnie już masz maluszki w brzuszku - wiem,że nie lubisz kciuków, ale i tak trzymam, żeby się tam dobrze zadomowiły &&&& Nareszcie przyszedł ten dzień. A czy będziesz miała jakieś kontrolne wizyty u dr w międzyczasie? I bądź dzielna jutro, postaraj się za bardzo nie smucić
martka273
Lawendowy to niech się teraz maluchy pięknie zagnieżdżają! i nie czytaj o objawach!;-) :-)
dziekuje hola za gratulacje
))
i trzymam za Was kciuki ciesze sie ze to juz u Ciebie 26tydzien zaczynalysmy razem bardzo kibicowalam TObie i bylo mi bardzo przykro
ale teraz ciesze sie bardzo i trzymam kciuki i gratuluje determinacji w ralizowaniu marzen
i trzymam za Was kciuki ciesze sie ze to juz u Ciebie 26tydzien zaczynalysmy razem bardzo kibicowalam TObie i bylo mi bardzo przykro

memories02
Lawendowy Sen--> Twoje marzenia się właśnie spełniają

oby zarodeczki zostały z Mamusią 
odpoczywaj dużo 
A ja jutro mam wizytę w południe, proszę o trzymacie kciuków dziewczyny. Być może dowiemy się już KTO ma swój domek w moim brzuszku córeczka czy synek
Miłego popołudnia :-):-):-):-)

oby zarodeczki zostały z Mamusią 
A ja jutro mam wizytę w południe, proszę o trzymacie kciuków dziewczyny. Być może dowiemy się już KTO ma swój domek w moim brzuszku córeczka czy synek
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama