• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
mazenka witaj w klubie walczących z bakteriami i leukocytami w moczu :-) ale z ciązy to się ciesz!!!!a reszta...taki urok ciąży, na pewno cię wyleczą ;-)mam nadzieję,że mnie też ;-)

Ostatnia edycja:
mazenka super gratuluje potwierdzonej dzidzi !!!

avocado 2 h po obciązeniu z tego co pamietam norma to 140 więc jest OK :tak:

Apropos porodów sn to wydaje mi się ze takie mają zasady że jak nie ma akcji ani nic zlego w wynikach to czekaja do ostatniej chwili , nawet z cc..chyba juz nie zaleznie od szpitala Millia tez miala zapewnione cc a czekali 3 tygodnie, no chyba ze kobieta sie w bólach męczy a poród nie postepuje, to juz róznie w róznch szpitalach.. Dlatego ja od razu robilam co można żeby ustalic to cc mozliwie szybko cho i tak mam watpliwości :baffled:
Mojej kolezance na klinicznej wkoncu dzis zrobili to cc po kilku godzinach pod oxy.
Madzielanek może pomóż szyjce w skrócenieu się, schody, piłki do skakania, mają tam pewnie jeszcze jakies sposoby;-) Napewno się bardzo stresujesz tym czekaniem :-( Trzymam za was kciuki oby juz niedlugo Cię trzymali w niepewności

mazenka gratulacje, ciesz sie ile sie da, a bakterie to w ciazy są często, co do leku to ja brałam furaginum i piłam sok żurawinowy, może poczekaj aż Twoja zaufana lekarka coś Ci przepisze, bo dziwny ten zapis na ulotce. Pozdrawiam

Mazanka gratulacje :-) i nie martw się bakteriami, na pewno się ich szybko pozbędziesz. Co do leku ja się nie wypowiem, bo jakimś cudem ominęły mnie tego typu dolegliwości.

Avocado masz super wynik :-) norma jest do 140 , na czczo nie pamiętam, teraz mam pilnować aby było do 90

[FONT=&quot]gosia__1983 będę czekać niecierpliwie na Twoją relację z porodu[/FONT]:tak:

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Sylwia1985 ja wiem czym jest Zespół Turnera, bałam się właśnie że jak urodzę dziewczynkę to może być na to chora. Profesor genetyk, wytłumaczył mi że te 6% to jest praktycznie nic, zerowe ryzyko, że zespół T. to jest już bardzo ciężka postać a ani ja, ani nikt wcześniej w mojej rodzinie nie był tą chorobą dotknięty więc nie mam się absolutnie czym przejmować. Tłumaczyła mi że te braki mogą być gdziekolwiek w organizmie i wcale nie muszą być w gonadach ale należy to przyjąć i dlatego mam na siebie uważać bo brak chromosomu X w takim przypadku to potężne ryzyko poronienia. I tyle, i nie powinnam się martwić a ja niestety… wiecznie wałkuję ten temat [/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]madzialenak[/FONT] biedactwo Nasze! Kuźwa co ci lekarze tak się boją tych cesarek??!!

[FONT=&quot]TeQuila to super! Zostań koniecznie!!Noooo co raz więcej się dziewczyn zbiera by dalej pociągnąć ciążowy kalendarz[/FONT]:-)

[FONT=&quot]Oskaa fantastycznie!!! No to się nazywa dorodny mężczyzna[/FONT]:tak:

[FONT=&quot]mazenka pomyślałam od razu o tym samym co avocado kobieto GRATULACJE!! Tak się przecież martwiłaś!! Jak się tak boisz tych leków to nie bierz, ja nie miałam problemów z moczem na razie ale i tak zażywam żurawinę profilaktycznie w tabletkach, więc też o tym pomyśl i kup na razie w aptece coś bezpiecznego.

BRUKSIZM ...o matko, ja koszmarnie zgrzytam w nocy zębami...Kiedyś dentystka już mnie zapytała o to i powiedziała że to na tle nerwowym i bardzo niebezpieczne dla uzębienia, że powinnam się wybrać do...psychologa...Mój mąż nie raz aż przebudza mnie w przerażeniu bo sam nie może spać, a czasem mnie samą to zgrzytanie budzi!
[/FONT]

mazenka - lekarka potwierdziła Ci ciążę trzeba się cieszyć, ja się cieszę :tak: Ja słyszałam, że bakterie w moczu to w ciąży bardzo częsta przypadłość :-( Z tego co pamiętam to Sylwia miała ostatnio jakieś bakterie i też dostała jakiś antybiotyk, ale go olała i wyleczyła się domowymi sposobami. Może później się odezwie to Ci coś doradzi. Może narazie wstrzymaj się z braniem tego leku.

Maja - ​jak się czujesz??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry