[FONT="]
gosia__1983 będę czekać niecierpliwie na Twoją relację z porodu[/FONT]
[FONT="] [/FONT][FONT="]
Sylwia1985 ja wiem czym jest Zespół Turnera, bałam się właśnie że jak urodzę dziewczynkę to może być na to chora. Profesor genetyk, wytłumaczył mi że te 6% to jest praktycznie nic, zerowe ryzyko, że zespół T. to jest już bardzo ciężka postać a ani ja, ani nikt wcześniej w mojej rodzinie nie był tą chorobą dotknięty więc nie mam się absolutnie czym przejmować. Tłumaczyła mi że te braki mogą być gdziekolwiek w organizmie i wcale nie muszą być w gonadach ale należy to przyjąć i dlatego mam na siebie uważać bo brak chromosomu X w takim przypadku to potężne ryzyko poronienia. I tyle, i nie powinnam się martwić a ja niestety… wiecznie wałkuję ten temat [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]madzialenak[/FONT] biedactwo Nasze! Kuźwa co ci lekarze tak się boją tych cesarek??!!
[FONT="]
TeQuila to super! Zostań koniecznie!!Noooo co raz więcej się dziewczyn zbiera by dalej pociągnąć ciążowy kalendarz[/FONT]:-)
[FONT="]
Oskaa fantastycznie!!! No to się nazywa dorodny mężczyzna[/FONT]
[FONT="]
mazenka pomyślałam od razu o tym samym co
avocado kobieto GRATULACJE!! Tak się przecież martwiłaś!! Jak się tak boisz tych leków to nie bierz, ja nie miałam problemów z moczem na razie ale i tak zażywam żurawinę profilaktycznie w tabletkach, więc też o tym pomyśl i kup na razie w aptece coś bezpiecznego.
BRUKSIZM ...o matko, ja koszmarnie zgrzytam w nocy zębami...Kiedyś dentystka już mnie zapytała o to i powiedziała że to na tle nerwowym i bardzo niebezpieczne dla uzębienia, że powinnam się wybrać do...psychologa...Mój mąż nie raz aż przebudza mnie w przerażeniu bo sam nie może spać, a czasem mnie samą to zgrzytanie budzi!
[/FONT]