• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama

Fusun
, betę robię w LuxMedzie. Wynik po 15, bliżej 16.
Dzwoniłam specjalnie w piątek do Invikty, żeby się dowiedzieć o której byłby u nich i pani mi powiedziała, że jak będę do 11:00, to wynik będzie w granicach 14:00.

Bądź przed 11 :-). Ja do pracy wyjeżdżam o 14:30 więc zdążę Ci pogratulować, a tak w pracy będę miała znów młyn i dopiero wieczorem pogratuluję. Ehhh, a ja chcę być pierwsza :-D.

I lepiej zostaw te okna dla małżonka - musisz dbać o siebie i chłopców :tak:.

Madzialenak - jutro się rozpakujesz :-) Młodszy wróż Maciej czyli ja odprawiam modły indiańskie w tej sprawie.

Ja wróciłam właśnie z dożynek i znów jestem zniesmaczona :baffled:. Czy takie imprezy zawsze muszą się kończyć pijaństwem tłumu? Jak byłam dzieckiem i dziadek mnie zabierał na takie imprezy to zupełnie inaczej to wyglądało... a teraz to aż strach zostać w takim miejscu więcej niż godzinę.

Mąż przeżył moje niezadowolenie, usterki zgłoszone do fachowca jeszcze dzisiaj (kanalia jestem żeby zawracać komuś tyłek w niedzielę). Teraz w ciągu 2 tygodni mają mi to poprawić. Zobaczymy. Żeby nie było tak jak z siłownikiem do bamy w garażu męża że do dzisiaj od lipca nie mogę się doprosić naprawy, bo gwarancja jeszcze ważna. Strach pomyśleć na kogo człowiek może w tych czasach trafić :baffled:.

Lawendowy sen dziś cała moja uwaga skupiona jest na Tobie...i pierwszym dniu szkoły mojej córci:-D
Już Ci pisałam że dzisiejsze badanie to tylko formalność jednak z niecierpliwością czekam na oficjalne potwierdzenie Twojej ciąży:tak: do tego czasu ..tańce połamańce :-D aby betka była mega wysoka:tak:

Madzialenak oby Sebastianek uznał że dzisiejszy dzień jest odpowiedni aby przyjść na świat:-) kciuki cały czas zaciśnięte!

Wszystkim udanego i przede wszystkim słonecznego dnia bo u mnie zimno i pochmurno :-(

lawendowy sen dobry znak! u mnie lało na obu betach :-D.

Sylwia i bardzo dobrze, że taka twarda babka z Ciebie! Jak spartaczyli to niech to teraz naprawią. A co do takich festynów to cóż... Też mam wrażenie, że z roku na rok jest coraz więcej nie pijanych, a nawalonych jak meserszmity ludzi, którzy robią trzodę.

Obudził mnie dzisiaj krwotok z nosa, jak to dobrze, że tylko z nosa! Powinnam brać jakieś witaminy?

reklama
Widzę że dziś ekscytujący dzień !!!! Sama dziś cały dzień na necie będę co chwilkę zerkać na dobre wiadomości.
Oj ja ja bym chciała, żeby dziś był dla Was najszczęśliwszy dzień.
Lawendowa i Madzialenak myślami jestem z Wami.
Kate za ciebie jutro będziemy tańce hulance odprawiać. Gotowa na ten najwspanialszy dzień??
Mnie dziś nie rozpieszczało o 4 pobudka i oczy jak spodki, koło 6 zasnęłam i przed 8 znów pobudka. Spać nie mogę, a chłop w nocy co chwilę mnie z łokcia, że mam nie chrapać:wściekła/y: Myślałam, że go zabiję, a teraz sobie smacznie śpi.....

Dziś odbieram łóżeczko :tak: już się nie mogę doczekać jak będzie stał w sypialni.

Miłego dnia kobitki.

No i jak tam nasze mamuśki, jak słodziutkie dające się wyspać maluszki ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry