reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lawendowy, moim zdaniem beta zrobiona w innym labie nie jest absolutnie miarodajna. Ja byłam przekonana, że skoro drugą betę robisz w Lux medzie, to pierwszą też u nich robiłaś. Nic się nie martw i jutro powtórz w Invikcie.

reklama
Darii--> jeszcze na 100% potwierdzi się 25-go na połówkowym, ale oko mojego prowadzącego też jest dobre więc na pewno się nie myli;) Odpoczywaj dużo i nie przemęczaj się:tak: :-):happy2::-)

Lilia, jutro pojadę z samego rana i pewnie wynik będzie około 12:00. Tak, jak pierwsza betka.

Darii, to ja spieszę z gratulacjami.
A teraz zastosuj się do zaleceń dr. Odpoczywaj i dbaj o siebie.

Fusun, bo to jest tak, że jak Pan Bóg chce kogoś ukarać, to mu odbiera rozum. I u mnie nastąpiło dzisiaj zaćmienie umysłu, że pojechałam do LuxMedu. Ale miałam wizytę i za jednym zamachem zrobiłam progesteron i betę.

Lawendowy, będzie dobrze. jestem pewna. A co z progesteronem? Przy pierwszej becie też badałaś? Chociaż w sumie nie ma co porównywać, skoro w innym labie robiony. Z tą karą boską to nie przesadzaj. Ot, zwykłe zaćmienie, bez podtekstów :)

Lawendowy nic się nie martw. Koniecznie powtórz betę w tym samy labie. &&&&&&&&&&&&
Madzialenak gratuluję! Ale Sebuś duży! Całuski dla Was i szybkiego powrotu do domku.
Aduś piesio cudny :-)

Dziś byłam w szkole rodzenia i to już były ostatnie zajęcia. Mieliśmy wycieczkę na porodówkę. I kurcze, akurat trafiliśmy jak pogotowie przywiozło rodzącą kobietę... Ale się darła :szok: Normalnie mi się zrobiło słabo i przeraziłam się i przez kilka minut nie dochodziło do mnie co ta położna mówiła.... Kurde, boję się :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że mam wysoki próg wytrzymałości bólu.
A tak poza tym, to dalej jakaś taka bez mocy jestem i znów usnęłam chyba dopiero o 3 nad ranem :baffled:

Aktualizacja dot. Aduś (już ma ubraną koszulkę Lidera) oraz Darii (płeć dziecka).

WRZESIEŃ

1. ADUŚ (17 wrzesień - cc) – syn Maksymilian
2. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

3. SONY (18 październik) – syn Paweł
4. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
5. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Norbert
6. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
7. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
8. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

9. AVOCADO (24 listopad) – córka
10. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

11. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
12. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

13. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn
14. MEMORIES (25 styczeń 2014) - córka

LUTY

15. DARII (2 luty 2014) - prawdopodobnie córka

MARZEC

16. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
17. SYLWIA1985 ( 22 marzec 2014)

KWIECIEŃ

MAJ
18. LOLITKA -córka Natalia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madzialenak, na reszcie mozesz przytulic i calowac Sebusia. Gratuluje!!! :-) Wracaj szybko do formy i zycze szybkiego powrotu do domciu.

Adus, psiaczek slociutki :-)

Lawendowy; czekam na powtorke bety.

Darii, biedactwo.... ale skoro trzeba lezec i sie oszczedzac, to trzeba.Wszystko dla dobra dzieciatka.

Gotadora, zapomnialam Ci pogratulowac dwoch trojeczek ;-)

reklama
lawendowy sen tak jak dziewczyny uważam, że to wina innego labo i jutro beta wyjdzie piękna. Tańcuję aż mnie kopytka bolą:tak:.

darii może to rzeczywiście dziewczynka taka zwinna :D.

madzialenak ogromne gratulacje! :-D:-D. Sebuś duży chłopaczek, będzie się teraz opiekował mamusią. Życzę Ci, żeby brzuszek szybko przestał boleć i gratulacje dla tatusia!

Adus szczeniaczek boski! ma oczka rozrabiaki, oj ma :-).

lolitka bardzo dobrze robisz, zaklepuj miejsce na liście!

Misia piękna ta Twoja Lidka, takie zdjęcie mogłabym sobie powiesić na ścianie:-D.

Kate ogromne gratulacje! !:-D:-D możesz trzymać skarb w ramionach, to piękne.

A ja jestem najszczęśliwszą osobą na świecie, serduszko mojego maleństwa pika jak szalone! :-D:-D:-D. Doczekałam się swojej kruszynki po 8 latach, przez łzy nie mogłam wyjść z gabinetu, a kochana pani doktor mnie przytulała do tego. Mam swoje kilka milimetrów szczęścia!

Do góry