• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oskaa--> nie, nie to nie pierwsze kopniaczki:) Pierwsze poczułam ok. tydzień temu:):-):-):-) na początku nie wiedziałam, że to TO :) ale jak dzień w dzień TO czułam to się w końcu domyśliłam:)

SonySony--> wiem, że będzie lepiej i mocniej na pewno:) tylko przez ostatnie 2 dni było tak cicho, a dzisiaj znowu :):-)
Kuruj się i wygrzewaj, co to za choróbska cholerne.. sie przypałętały..

Maja--> ja poczułam pierwsze kopniaczki od córeczki w około 19 tygodniu. Jeszcze troszkę i też poczujesz:):-):-):-)

Kwiatuszek--> oczywiście gratuluję kwalifikacji, teraz poleci jak górki:):-)

Mazenka--> gratuluję serduszka !!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Ostatnio jestem zabiegana, i mało podczytuje, ale widzę dużo pozytywnych zmian!:))))

Madzialenak
gratulacje, w końcu masz synka i możesz go utulać:)

Lawendowy, bardzo Ci kibicowałam.... gratulacje, betka pięknie przyrasta. Dbaj o siebie, może odpuścisz prace? Maluszek teraz najważniejszy.

cześć dziewczyny :-)

Maja ja poczułam bardzo wcześnie, a najbardziej pamiętam te z 16 tc, bo mała kopała mi żołądek przez 2 godziny nn stop, aż łzy mi leciały, tak jej się podobała jazda autkiem po lesie ...

SonySony
czuj się lepiej i zdrowiej szybko

Agapl tak miałam wizytę, cóż od poniedziałku jestem w szpitalu, mam już rozwarcie na palec :-(

Kwiatuszek normalnie ok 3 dni, ale u mnie była wtopa i mojemu źle powiedziałam, że oddaje się przy transferze i w dzień przed punkcją mu kazałam.........i nasze plemniki miały tylko 14 godz.
Oczywiście w dniu punkcji się oddaje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry