lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
matylda - dzieki ze pytasz. czuje sie fantastycznie, jak nie w ciazy. nic mi nie dolega i sie modle zeby tak zostalo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moj Dominic wlasnie spi,a meza wyslalam na zakupy,a ja nadal w pizamie hehehe;-) Napisze wprost,taka mala istotka to potrafi czasu zabrac,wiecznie cos.Jak nie chce spac,to trzeba poprzytulac,albo przy cycorku chce polezec i tak wkolko.No a jak w koncu zasnie,to dawaj za sciery i chate sprzatam i tak wkolo.
Ale na poczatku mialam problemy z przystawieniem maluszka do piersi,pocwiczylam pare dni,a jak juz wyszlismy do domku to wogole na spokojnie w zaciszu domowym i jakos poszlo.najwazniejsze to sie nie denerwowac,nie irytowac i do karmienia podchodzic ze spokojem,bo maluch wszystko wyczowa i jak mama zdenerwowana,to i dziecko niespokojne.
Zostalo mi 2 kg i bede wazyc tyle co przed ciaza.Nasluchalam sie,ze po cesarce ciezej zrzuca sie kilogramy,ale jak widac mnie to nie dotyczy.Prawdopodobnie maluch sciaga ze mnie wszystko,a potrafi chlopak czasami z dwoch cycorkow zjesc :-) 
a mam je na biodrach,takie okropne,czerwone