• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Melduje sie ze swoja Klucha. 3,5kg, maly pudzian. Lozysko stare, mozliwe ze za tydzien bede juz musiala jechac na porodowke. Na razie jest ok ale mam byc przygotowana :))

alu tu dzis pusto, heeej, wszystkie urodzilyscie juz??

SonySony ja też uważam,że to JUŻ! u mnie nie było krwi, ale w nocy przed cięciem pojawił się śluz, a jak obchód przyszedł to mnie od razu na stół chcieli, tylko jakieś badanie jeszcze robili i zeszło się do 10tej. Trzymam za Was kciuki &&&&&

Lawendowy Sen zobaczysz jak szybko minie,zanim się obejrzysz a będzie prawie JUŻ! :tak: ja nadal nie mogę uwierzyć,że mam już maleństwa, trochę mi odbija, bo niemal nie potrafię oddalić się od nich, jak się budzę w nocy to jestem przerażona jak dotykam ręką brzucha, że nie mam dziecka, a wydawało mi się,że śpimy razem... dziś w nocy to dwójki szukałam, a spałam z jednym i cały czas męża spychałam na bok, żeby maluszka nie przygniótł, a mały spał sobie smacznie w koszu :baffled:

reklama
Witam.... Mam takie pytanie... Może mi pomożecie,.... stosowałam antykocnepcje tyle ze skonczyło mi sie opakowanie 16 dni tamu jak teraz mam stosować mam czekać na okres byłam dzisiaj u gin ale nie zdązyłam mu powiedzieć ze zrobiłam aż tak długą przerwe stosuje MICROGYNON 21. może ktoś pomoże

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry