• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Milagros serduszko bilo od 160 do 180. Alarm wlaczal sie nieudtannie i tak przez godzine. Lekarka mowila ze byc moze dziecku nie pdoba sie wywolanie porodu lub ma niedobor zelaza. Nie jestem specem ale w tym czasie Victoria miala swoj czas szalenstw i dla mnie logiczne jest ze serduszko bilo dzybciej. Wieczorem byla spokojna i spala. Serduszko bilo ok. 130 mpmentami 150. Skurcz najsilniejszy mialam w granicach 125. Jeszcze chyba daleka droga. Jutro podadza kolejna dawke wywolujaca porod.
Jestem w szpitalu do konca w pokoju poki co jestem sama.
Buziaki i pozdrawiam was wszystkie.

reklama
Czesc dziewczyny

Dziekuje Hola :)

Ela, oczywiscie ze cie pamietam. Myslalam ostatnio o tobie. Pozdrowienia i calusy dla maluszkow.

U mnie noc nieprzespana. Na dodatek ok 3 nad ranem natrafilam na polozna ..... Szkoda gadac. O 1 dostalam 2 czopki rozkurczajace a bole skurczowe nie przechodzily. Mialam wyedy zawolac polozna by zrobic ktg. I tu trafilam na babsztyla. Mowi do mnie ze to normalne ze sa skurcze po wywolaniu porodu i ze przeciez mam szyjke zamknieta. Nagadala sie , znadala szyjke ale tak ze myslalam ze wyskocze w kosmos ,podlaczyla do ktg i do kroplowki. Kroplowka nie dala sobie rady z bolem i dala mi zastrzyk w dupsko po ktorym czulam sie jak nacpana ale odplynelam i spalam 2 godziny odczuwajac ptzez sen cpuna mocne skurcze.

Dzis rano inna zmiana iinna polozna.zbadala mnie na tyle ile sie dalo delikatnie i mam rozwarcie na 1 palec, mala jest nisko i gubie czop sluzowy. Dodtalam tez koejna dawke prodtaglandyny. Czekam na rozonircie sytuacji jesli mnie wczesniej nie zamecza.

Milego dnia kobietki

reklama
agapl13 trzymam kciuki za szybki i łatwy poród

milagors doczekałaś się wreszcie i jutro wielki finał:-)

A ja dziś wieczorem mam wizytkę i usg i już nie mogę się doczekać. Nadal prawie nie czuję ruchów i mam nadzieję, że lekarz mnie uspokoi i niepotrzebnie się martwię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry