• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć dziewczynki,
Mam wyniki pierwszej weryfikcji 3 dpt:
Beta: 1,7
Estradiol: 1416
Progesteron: 9,25

Lekarz będzie dzwonił ok 15 i na 100% zwiększy mi progesteron. Boże jaki on niski, żeby tylko nie było za późno... A Beta? Nie można się nią sugerować prawda? Dziś 11 dzień po podaniu choragonu. Miałam nie robić tej cholernej bety...

reklama
Fusun :-) będzie dobrze :tak: na mojej pierwszej weryfikacji miałam betę 0 a mam takie dwa cudne bąbelki. Na pewno zwiększą Ci dawkę luteiny. Trzymam kciuki i czekam na wieści &&&&

FUSUN beta taka własnie najczesciej wychodzi w 3 dpt, tylko Invicta karze go badac w zasadzie nie wiadomo po co skoro to pozostalosc po Choragonie. Ja za kazdym razem tego dnia mialam bete miedzy 1 a 3. Progesteron faktycznie niski ale wlasnie dlatego teraz sie go bada zeby zwiększyc dawke bo wcale nie jest na to za późno. Trzymam kciuki za Twoją pozytywną bete za 3 dni ;-)

SONY Twój synek wie co dobre:-) zasypianie przy piersi ulubione zajęcia prawdziwego faceta ;-) Mój tez uwielbia zasypianie na cycuchu, jednak uważam juz z tym i zanim porządnie zaśnie biorę go do odbicia bo ostatnio właśnie jak zasnął na piersi polozylam go i okazalo sie ze nie spał mocno, rozbudził się i przez to ze mu sie nie odbiło .. wszystko zwrócił :szok:

Fusun mój progesteron był jeszcze niższy bo 8,7 w 9 dpt a się udało :tak:mało tego doktor nie chciał mi zwiększać dawki luteiny, sama musiałam sobie zwiększyć bez jego wiedzy. Uda się, ja bardzo wierzę :tak:

Kurna napisalam wiadomosc i mi nie wskoczyla :( a tyle napisalam. Nie mam juz siły drugi raz pisać. Buziaki dla wszystkich i trzymam kciuki za pozytywna betę. Fusun to forum jest szczęśliwe musi się i tobie w końcu udać.
Madzialenak czy ty miałaś problemy z zaparciami u maluszka? Mój robi raz na dwa dni i strasznie cierpi. Placze az wyje bo nie potrafi wycisnąć. To chyba po mm. Próbuje juz wszystkiego i nie ma poprawy. Tak mi go zal.
Mila jak u was ?
Gotadora jak ty rade dajesz z blizniakami. Ja z jednym nie potrafię. Podziwiam wszystkie które mają dwójkę szkrabow.

Buziaczki dla was kobitki.

SONY skonsultuj sie z położną albo pediatrą to Ci cos polecą na zaparcia. Ja teraz daje małemu krople Biogaia wczesniej Delicol ale kolki juz sie naszczescie skonczyły, a maly od jakiegos czasu załatwia sie co 2-3 dni bez problemu i to jest norma z tego co mówila nam pediatra. A karmisz go piersią i dokarmiasz mm? Moze od tego ze ma mieszany pokarm tak sie bidulek męczy :-(
FUSUN ja tez jestem pewna ze się uda :-)

Sony mój mały miał ten problem. po zmianie bebiolonu na bebiko kupki sa normalne i kolki ustapiły, czasem tylko w nocy jeszcze sie meczy z kolkami, stosowalam kilka dni delikol, ale to zmiana mleka pomogła

Sony, moze daj mu troszeczke herbatki z rumianku. Ja od czasu do czasu daje mojej zeby sie nie odwodnila bo jak karmisz mm to pic dobrze dziecku dac.

Fusun, na bete nie patrz ona jest robiona po to zeby zobaczyc ile we krwi jeszcze masz choragonu. Ja mialam 5 a dr mi mowila ze beta jest 0. Zwieksza ci luteine i bedzie dobrze.

Pingwinek, kurcze niezle masz!

Moja mala zaraz po Sebastianie na podium spokojnych dzieci. Placze to znaczy, ze glodna. Nakarmie, zmienie pampersa i spi 4h. W nocy sie budzi raz. Maz idzie robic mleko. Ja przewijam. Mloda potem laduje w lozeczku, puszczam kolysanke i spi. W dzien glownie spi w gondoli. Staram sie juz z nia codziennie wychodzic. Wczoraj bylismy na spacerze i na kawie w cukierni a dzisiaj na obiadku w restauracji. Staram sie zyc po stsremu ;)

Co do mleka to ja w dzuen jej sciagam i glownie pije moje a wieczorem mm. Daje jej Hipp bo w szpitalu dawali i mowili zeby nie zmieniac. Kupke robi codziennie. Takze mleko polecam.

Trojmiastowe dziewczyny, ja bym z checia sie z wami zobaczyla ale we wtorek logistycznie nie dam rade z wozkiem i nosidelkiem w taryfie. W srode maz nas moze zabrac. Mozecie w srode? Jak nie to spoko, nie obraze sie hehe i zobaczymy sie juz z Kinga.

Avocado, moja uwielbia wode, widc na bank startuje z basenem od stycznia. Liczymy na Kinge, ze dolaczy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry