• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Fusun, gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy obie naturalne dzieci w podobnym wieku, więc myślę, że wiem, co czujesz :-D trzymam mocno kciuki za wysoki przyrost i spokojną bezproblemową ciążę. BAARDZO się cieszę i życzę Ci, żeby Ci szybko minęło 9 miesięcy :-D

reklama
Madzialenak, w sumie, to Ci się nie dziwię. Wybór nie jest łatwy, bo każdy niebiały zestaw jest fajny.
A nie masz kawałka firanki??? Byłby problem z głowy :-) Tylko ciekawe, czy Sebuś byłby zadowolony, jak George :-D:-):-D

Fusun bardzo bardzo się cieszę i ja zawsze wierzyłam,że i Ty będziesz szczęśliwą ciężarówką :-) i to podwójną :tak: śmiem tak twierdzić ponieważ moja beta była 59.7 a Twoja jest o wiele wyższa. Na kolejnej weryfikacji była 223.7

trzymam kciuki za wielki przyrost &&&&&

ale Wam fajnie dziewczyny ... zjedzcie za nas lody pistacjowe, jak mają takie cookie dough i truskawkowe ... my niestety mozemy tylko pomarzyć o lodach. Na dodatek zostaliśmy sami, mąż musiał pojechać do UK skończyć swoje dzieło :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry