• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Malinus - odpoczywaj, jesteś w dobrych rękach

Lawendowy - ale masz talent, cudo, ja to bym nie miała cierpliwości, zazdroszczę

Szyszka - ja rozjasniam, trochę tez poczytalam w necie bo miałam wątpliwości ale przemawiają do mnie argumenty ze to nie szkodzi.

malinuś najważniejsze, że masz dobrą opiekę :-), niech dzidzia siedzi grzecznie w brzuszku :-D.

lawendowy sen boskie te przutulanki! bardzo zdolna jesteś:tak:.

szyszka doskonale rozumiem Twój strach o wszystko. Podobno można bez problemu farbować. Ja co prawda jeszcze nie farbowałam, ale chyba będę musiała jak już będę mogła wychodzić z domu, żeby ludzi nie straszyć. Nawet nie chcę wiedzieć ile mi teraz siwków przybyło:szok:.

Lilia nie martw się na zapas, jak ma się udać, to się uda i przy trochę niższym endo:tak:.

memories moja siostra miała podobnie, po porodzie uczulenie cudownym sposobem przeszło ;-).

Megi jak wyniki?

magda witaj i gratuluję, mnie długo bolał brzuch i to był dobry znak :tak:.

Od wczoraj wstrzykuję fragmin p, trochę boli cholerstwo. Ale taki ból to nie ból. Próbowałam w udo i w brzuch i nie wiem gdzie lepiej, bo ciężko mi naciągnąć gdzieś skórę do wkłucia:baffled:. W co ładowałyście clexane? bo to prawie to samo:-D. Wiem, że można w górną część uda, ale tam się nie da naciągnąć skóry hehe, nieźle się namęczyłam i wbiłam się wysoko, aż prawie w wystający tyłek (prawie pod kością biodrową z przodu:szok:).
Nudno strasznie, chyba za tydzień przyjedzie moja teściowa do opieki nad nami i zostanie do świąt:szok:.

lawendowy sen dobrze wiedzieć, że nie jestem sama :-D, damy radę!

Od początku ciąży przytyłam 2kg przy BMI 20,6 czy to nie za mało? Wizytę z ważeniem mam w poniedziałek, ale rodzina twierdzi, że to za mało i bardzo niedobrze. A maleństwo duże, zdrowe, bo przecież w niedzielę robili mu wszystkie możliwe pomiary. Wiecie może o co chodzi z tym prawidłowym tyciem w ciąży? :-D Mam za dużo czasu na myślenie:-p.

Witam wszystkie po dluuugim milczeniu. W Polsce nie mialam stalego dostepu do netu, a jak juz wykupilam net na karte to korzystalam tylko w trakcie karmienia, wiec poczytac mozna ale gorzej z pisaniem.
Po pierwsze gratuluje wszystkim Mamusiom, ktore juz nie sa w dwupaku. Wszystkie maluszki przeslodkie.
Witam nowe dziewczyny na forum oraz trzymam kciuki za stale bywalczynie jeszcze 2 w 1 :).
Nie sposob nadrobic dwa miesiace milczenia, wiec moze odpowiem na ostatnie posty i zapytania.
Ja farbowlam wlosy przez cala ciaze i wszysko ok.
24magda09- nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze. Ja po transferze powiedzialam sobie, ze trudnosci w zajsciu w ciaze nie oznaczaja ciazy z klopotami i tego sie trzymalam. I tak faktycznie bylo :). Mnie tez pobolewal brzuch na poczatku.

Pozdrawiam wszystkie i postaram sie czesciej odzywac.

Dzięki dziewczyny. W szpitalu jak w szpitalu nic niem wiadomo. Kiedy co i jak jak dlugo.

Szyszka termin z OM 13.12 wiec jeszcze troszkę. Dzisiaj zaczynam 35 wiec bliżej niż dalej. Ważne żeby do 37 TC.

reklama
Malinuś - kciukaski za Was. Trzymajcie się jeszcze trochę w dwupaku.

Sylwia - mam pytanie - wczoraj okazało się że muszę mieć zęba leczonego kanałowo. Ile czasu po znieczuleniu nie powinnam karmić? Moja dentystka powiedziała, że pierwsze mleko powinnam odciàgnąć i wylać. Ale czy np - mam wizytę o 18, o 19 odciągam mleko, a o 20 mogę podać cycka? Mój synuś zasypia przy cycku i nie wiem czy da radę bez. Ja normalnie lecze zęby bez znieczulenia, ale przy kanałowym dentystka jednak zasugerowała, żeby wziąć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry