Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jak sie ogarniesz, to napisz jak było, bo ja wciaż nastawiam się na sn :-)
widać moje marzenia się spełniają - moje bobaski, Lawendowy Sen - bo długo trzymałam kciuki co mąż może poświadczyć, bo często mu wspominałam, a już szczególnie gdy dzień do bety się zbliżał; Fusun :-) - nigdy nie zwątpiłam i bardzo się cieszę,że i Tobie dopisało podwójne szczęście ( zawsze mam w pamięci nasze pierwsze spotkanie ja po transferze, a Ty w drodze) no i teraz doczekałam się wiadomości od Ciebie :-) gratuluje Ci serduszka ❤ i nie martw się,bo na pewno wszystko będzie dobrze. Twoje maleństwo jest bardzo dzielne i bardzo chce poznać mamusię z drugiej strony brzuszka - zobaczysz, że tym razem już wszystko będzie dobrze. Powiedz co z mięśniakami będzie?dostałaś jekieś leki? bo ja z torbielą to musiałam się zżyć do urodzenia dzidziulków.
mi się o mięśniakach, ale nie wiedziałam o co chodzi.