• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylwia ale wyprawka!!! To jednak stwierdzam, że ja w lesie z wyprawką jestem:P Ale dziś wysłali do mnie łóżeczko, prześcieradła, kocyki dodatkowe, ochraniacz na łóżeczko i jeszcze organizer na pieluszki i nie mogę się doczekać aż dojdzie:) Mam nadzieję, że wszystko będzie w poniedziałek i pewnie będę całe święta męczyć męża, żeby skręcił to łóżeczko:) A wózek pięknie się prezentuje, także dobrego wyboru dokonałaś:)

Maja za taką cenę brałabym bez mrugnięcia okiem. Zwłaszcza, że tak jak piszesz, później i tak Maks ląduje w spacerówce:)

szyszka potwierdzam, co dziewczyny piszą. To jakaś bzdura, że tokso można się od kota zarazić. Mam kota i żyję z nim pod jednym dachem, rozmawiałam też na ten temat z lekarzem i lekarz mi mówił, że tokso to od jedzenia a nie od kotów. Trzeba unikać surowego mięsa.

Dziewczynki miłego przedświątecznego weekendu! Ja pewnie w weekend utknę w kuchni i wciągnie mnie wir świątecznych przygotowań, ale postaram się do Was zaglądać:)

reklama
Aleksandretta - spokojnie, niecałe 3 miesiące przed Tobą, zdążysz ze wszystkim. Ja to chciałam mieć już naszykowane w razie czego. Tyle razy dr przepowiadała mi wcześniejszy poród, że wolałam już dokończyć zakupy, a w styczniu popiorę i popakuję. To tak na wypadek jakby Wiktorowi przyszło do głowy wybrać się wcześniej, np w lutym.
A wózkiem już się "bawiliśmy". Ja przed pracą poskładałam, pojeździłam, a mąż po pracy :-D. Leżaczek też przetestował :rofl2:. Dlatego stwierdzam, że jeszcze duże z nas dzieci ;-).

No i...wody mi odchodzą :-) to teraz czekamy na jakieś skurcze, a i tak jesteśmy umówieni z położną na 10, moze już zostanę w szpitalu :-D kurde, zasnąć juz nie zasnę raczej, dopakuję torbę...
AAAAAAAAAAAAAAAAA! trzymajcie kciuki, proszę, za mnie i Eryczka, coby wszystko było w najlepszym porządeczku :tak:

martka trzymam mocno kciuki za Ciebie i Eryka!!! Powodzenia Kochana! Odezwij sie do nas jak juz będzie po wszystkim i jak juz będziesz miała jak:) jaaacie, kolejny mały człowieczek zawita wkrótce na świecie:-)

martka kciuki zaciśnięte! szybciutkiego porodu,zdrowego Eryczka! Czekamy na relacje:-)

muszę Wam zrelacjonować wczorajszą wizytę. Jestem taaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa:-) Badania prenatalne wyszły super, wszystko wyszło w jak najlepszym porządku,usg+wyniki z krwi dały prawie zerowe niebezbieczeństwo wad genetycznych:) naoglądaliśmy się bobika,że hej:D serducho i pozostałe narządy narazie są w jak najlepszym porządku. I... chyba widzieliśmy siusiaka. Potwierdzenie za miesiąc,bo jeszcze można się pomylić.

Martka273 - woooow no to powodzenia i szybkiego bezproblemowego porodu - trzymajcie sie tam i czekamy na wiadomosci o pojawieniu sie maluszka na swiecie

Szyszka - super wiesci - bardzo sie ciesze ze twoj maluszek rosnie zdrowo i wszystkie badania dobre, to mowisz ze doktorek dojzal byc moze siuska - eee to chyba za wczesnie co?? A ty co myslisz ze ma racje czy odwrotnie??

Milego dnia dla wszystkich - pomalu pora wziasc sie za organizowanie swiat...

Martka, w takim razie życzę Ci szybkiego i bezbolesnego porodu. Może się rozpakujesz przed Wigilią.
Ale jakby co, to pamiętaj, że moja propozycja z barszczykiem jest nadal aktualna :-)

Szyszka, gratuluję udanej wizyty i spokoju serca :tak:
No i synusia również gratuluję.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry