Hej wszystkim!
Witam
nowe dziewczyny,gratuluję udanych transferów i życzę nudnych ciąż :-)
Sylwia twój suwaczek pędzi

Ja to dziwak jestem, dziecko śpi, a ja jakoś nie mogę zasnąć, chyba po raz pierwszy od porodu zrobię sobie i mężowi śniadanie

Monitor oddechy mam, ale jeszcze go nie zamontowaliśmy....Młody śpi albo z nami w łóżku, albo w łóżeczku, które mamy w sypialni.ale skoro go mam, to wypada go zainstalować, dostałam od siostry, używała przy pierwszym dziecku, przy drugim już nie.
Powiedzcie mi , jak długo po cc krwawiłyście? bo mi sie wydaje, że u mnie to juz końcówka, a to niecałe 3 tygodnie minęły, i kiedy można już uprawiać seks wreszcie???czy to zależy od samopoczucia, w sensie czy boli szew?czy sa jakieś zastrzeżenia, ja nic nie wiem...

w szpitalu zapomniałam zapytać, a wizyta u gina za 3 tygodnie...
I jeszcze do karmiących piersią, od paru dni swędzą mnie piersi, na dole i tak z boku ale tego wewnętrznego (przy mostku) i teraz nie wiem, czy to moze od kapturków (bo jak młody za długo wisi to potem używam usilikonowych), uczlenie na silikon, czy alergia na oksytocynę (wujek google tak pisze) ?takie szczypanie, swędzenie, jakby obtarła mnie stanik :-( miałyscie coś takeigo?smarować czymś persi? nie mam kiedy iść do lekarza, póki co...