Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

szyszka, gotadora - melduję się. Stan - nadal dwupak. Ogólnie to po środowej akcji wszystko jakby troszkę bardziej przycichło. Jakieś lekkie skurcze, bóle promieniujące od lędźwi, twardnienie brzucha zdarza się, ale o wiele mniejszym nasileniu. Sądzę, że te 7 dni do pójścia do szpitala spokojnie wytrzymam, ale oczywiście pewna nie mogę być. Gotadora a jak tam Twoje maluszki? Kolki już minęły czy nadal walczysz z nimi? A ile już ważą maluszki?
...
Fusun nie martw się - dasz radęjak ja sobie poradziłam to i Ty również dasz radę ;-)

wydaje mi się jakby Twój poród był przed chwilą... tak samo jak u Madzi Sebi taki chłop
ale ten czas leci, ale tylko jak patrzę na kogoś...
Muszę dać, nie mam wyjścia. Ale czy któraś z Was leżała od 18 tygodnia ciąży? Bo chciałabym usłyszeć, że tak i że nadal jest normalna i że nie zdziczała:-)
to chyba znaczy,że jest ok