Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a jak się czujesz obolała bardzo? a jak brodawki? wyniki myślę, że w następnym tygodniu
czym bliżej tym się bardziej stresuję i martwię się, że może za pewna siebie jestem :-(
&&&&&
cóż to takiego??? 
To dosyc długo dochodzisz do siebie ja po 4 dniach sie czułam idealnie po cc:-)martaczi u nas też tak było, że dla dziewczynki to miałam kilka imion, które mi się bardzo podobają, a dla chłopca żadnego. Ostatecznie z mężem udało się nam wybrać trzy imiona, które się nam podobają. Dwa z nich nasz syn otrzymałOdrzuciliśmy z miejsca imiona z pierwszej dziesiątki najczęściej nadawanych imion w Polsce. Szukaliśmy też imienia uniwersalnego, które będzie nie tylko ładnie brzmiało, ale będzie możliwe do wymówienia i zapisania dla obcokrajowca (wydaje mi się to plusem, kiedy jesteśmy w UE, dużo podróżujemy i studia lub praca za granicą to nic niezwykłego w dzisiejszych czasach). Imienia na forum publicznym niestety nie zdradzę
- mam nadzieję, że zrozumiecie i mi wybaczycie. Biorąc pod uwagę, że imię nie jest z tych najczęściej nadawanych, a nasz wątek czytają różne trolle, ludzie o specyficznych poglądach, etc. i nie jest to wątek zamknięty, prywatny, to postanowiłam nie ujawniać tutaj imienia. Oczywiście nie chcę robić wokół siebie jakiejś aury tajemniczości
Po prostu jestem ostrożna... Nie umieszczę tutaj zdjęć dziecka ani nie ujawnię imienia... I jeszcze raz wyrażę ubolewanie, że nasz wątek nie jest wątkiem zamkniętym - tylko dla nas...
Mam nadzieję, że mnie rozumiecie...
Ja nadal walczę z bólem cycków, choć momentami jest trochę lepiej. Nie doszłam jeszcze do siebie po porodzie... To zdaje się dłuższy proces. W przyszłym tygodniu idę na kolejną kontrolę i zobaczymy jak postępy...