Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
elleni przeczytałam dyskusję na wątku o cc i ręce opadają, jaka konserwa... można mieć własne zdanie, ale najgłośniej krzyczą te, które żadnego porodu nie przeżyły, nie kumam tego. Każdy powinien mieć prawo wyboru.
.
i jeszcze pisze dziewczynka, że to ona ma uczyć starsze kobiety i przekazywać im wiedzę ?? heh szkoda słów :-) może jak urodzi i zderzy się z rzeczywistością mając cięższy poród idący nie po jej myśli to przemyśli to co napisała, a jak nie to znaczy,że jeszcze nie dorosła do dyskusji bo zdanie może mieć każdy ale wyzywać i krytykować osoby które mają inne zdanie ? to już lekka przesada :]
. I to nazewnictwo rodem z rynsztoka - "kobiety to pokraki". Zastanawiam się czy to nie ona jest tarzanem wychowanym przez goryle
.
aż mnie ruszyło bo to cios poniżej pasa już... ja już tego użytkownika sobie przechrzciłam heheh on dla mnie jest jak ksiądz starej daty :] jak zwykle wypowiada się nie wiedząc nic o tym