szyszka87, martaczi oczywiście, że zaglądam na forum. Jednak jakoś czasu brakuje aby coś opisać i zawsze coś jest do zrobienia. Jednak po historii Fusun zabrakło mi nawet weny do pisania. Nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie bólu i smutku jaki teraz przeżywa :-(.
A u nas, cóż mały dzisiaj skończył miesiąc i wkroczył w "erę niemowlęctwa". Rośnie jak na drożdżach i staje się coraz bardziej kontaktowy. Ja już prawie zakończyłam papierologię poporodową i mam nadzieję, że odpocznę już od urzędów (swoją drogą to nienormalne, żeby tyle było do załatwiania po porodzie). Aby wynagrodzić sobie ten czas od kilku dni szaleję na allegro kupując małemu zabawki. Od wtorku kupiłam już matę edukacyjną, pianinko, stoliczek edukacyjny, puzzle piankowe i najfajniejszy zakup to
FISHER PRICE USPOKAJAJĄCY KONIK MORSKI NIEBIESKI (4109533994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . To był strzał w dziesiątkę, Sierściuch szybko przy nim zasypia i widać, że bardzo mu się podoba muzyka :-). Mata edukacyjna jeszcze zbytnio go nie interesuje, a pozostałe zabawki są dla większego dziecka i czekają grzecznie w szafce na odpowiedni czas.
Teraz zastanawiam się nad misiem :-), póki co mój typ to
Super misie 180 cm w nowych kolorach HIT !!! (4106467386) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , ale to też będzie zabawka raczej dla paroletniego dziecka. A teraz będzie pełnił funkcję ozdoby pokoju Wiktora.
Zastanawiam się jakie zabawki będą odpowiednie dla takiego dziecka. Może podpowiedzą mi coś inne mamusie?