Cześć!!!
Lolitka niestety nie miałam doświadczeń z krwiakami więc mogę tylko trzymać kciuki, żeby szybko się wchłonął !
A ja dziś poszlam do LuxMed zrobić cytologie bo miałam z 2012 i potwórzyć toxoplazmoze i Pani gin była tak miła, że zrobiła mi USG

Moja dzidzia ma już 6 cm !!! I zdaniem tego USG jest to 12t3d a nie tak jak mam według miesiączki i w suwaczku. Czyli coś mi ciąża przyspieszyła

Podobno tak się dzieje czasem. Wszystko jest OK, przepływy prawidłowe, tętno ok, żadnych odklejeń kosmówki

Znów dziś fruwam z radości i o wiele lżej mi czekać na to prenatalne za tydzień.
Ta Pani dr dziś powiedziała, że USG można robić i raz na tydzień jeżeli ma mnie to uspokajać i na pewno dziecku bardziej szkodzi mój ciągły stres niż to USG więc jak się nie nauczę spokojnie czekać i nie martwić to na pewno będę częściej zaglądać co u mojej dzidzi. A dziś stała sobie na głowie
Z tej euforii, i trochę po to aby wreszcie przestać się martwić i zacząć cieszyć się ciążą pojechałam obejrzeć wózki. Byłam w jednej hurtowni, wózków masa niestety nic nie wpadło mi w oko ;/ Te wózki które miałam upatrzone - w Szczecinie w ogóle nigdzie nie można nawet obejrzeć więc chyba trzeba będzie zrobić wycieczkę. Jedynym wózkiem, który przykuł moją uwagę była klasyczna Emmaljunga ale jak podliczyłam na szybko to wyszło mi prawie 6000zł więc niestety tyle nie wydam. Poza tym zapowiada się ciężka przeprawa - w tej hurtowni nie podobało mi się NIC, żadeen wózek, żadne łóżeczko, żaden bujaczek - ehhh.....
Foote - ja tez nic nie przytyłam
I jeszcze zapomniałam - zakupiłam dziś swój pierwszy krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży od 4 miesiąca

Ale się rozpisałam !