• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylwia1985-ja jestem panikara wiec monitor oddechu to dla mnie koniecznosc jesli chce przespac chociaz 5 min;)
Biale lozeczko poprostu pasuje mi do sypialni,wybralam najtansze liczac sie z tym ze kiedys je wymienie...nie bede za to oszczedzac na materacu ;)

reklama
Peti-u mnie 8 do przodu ....tylko ze ja musze przed samym snem jeszcze sie napchac bo inaczej rano wymiotuje i nawet leki przeciwwymiotne nie pomagaja ....tak,tak,nadal jestem na lekach :( pani doktor powiedziala ze jestem w tej nie licznej grupie co wymiotuja do rozwiazania...ale mnie zaszczyt kopnal :(
Co do monitoru to zastanawiamy sie nad Angelcare lub Tommee Tippee....

Ostatnia edycja:
My tez myslelismy o Angel care,ja juz sama nie wiem.U mojego meza w pracy siedza same mamusie i kazda mu kladzie do glowy :)A to ze kable,a to ze pad sie przesuwa i wtedy nie dziala,a to tego nie kupuj.Moja dobra kolezanka,pierwsze co jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy, powiedziala ze jest to urzadzenie niezbedne i ona byla bardzo zadowolona.

Hej,
Jestem już po usg. Wszystko jest dobrze, zresztą tak jak zakładałam :)
Zgodnie z usg moja Niunia jest 2 tygodnie do przodu ( 30tc ) i waży już 1300g :szok::-)

Ja na ostatniej wizycie ( 2 tygodnie temu ) miałam + 12 kg i dostałam mega opiernicz od położnej że za szybko tyje... Po wprowadzeniu diety ( również ze względu na cukrzycę ciążową ) zrzuciłam 2 kg, i będąc w 28 tc mam +10 więc chyba źle nie jest. Bałam się tylko czy ten spadek wagi nie odbije się na Małej, ale po dzisiejszym badaniu widzę że silna i duża z Niej babka :-)

Bardzo dziękuję za słowa otuchy, im dłużej się zastanawiam tym bardziej mi się rzeczywiście wydaje że gdyby było źle to nie czekaliby tyle czasu z opisem.

Minni gratuluję, ale duże dziewczątko masz :)

co do wagi to u mnie od początku jakieś 4- 4,5 kg, ale nie ufam do końca swojej wadze, więc dowiem się we wtorek na wizycie. Ale ku mojej wielkiej radości wszystko na razie idzie w brzuszek no i talię :) ale dziewczyny nie ma co się kilogramami martwić, byle dzidziusie miały u nas dobrze i rozwijały się zdrowo

Minni 27 super ze wszystko dobrze,ale masz duza corcie,gratuluje :)W piatek moja kolej usg,juz nie moge sie doczekac.
Lenka masz racje,co tam kilogramy,dzidzia najwazniejsza :)

reklama
Peti: super, to już zaciskam kciuki za piątkowe usg. Koniecznie zdaj relacje po. Ciekawe jaką wagę będzie miała Twoja Córeczka, nasz suwaczek przedstawia dokładnie te same tygodnie i dnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry