• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mini gratuluję pięknej wagi dzidziuśa:-). Jest się czym chwalić.

Co do wagi to ja właśnie latalam po sklepach i chciałam kupić sobie sukienkę bo w niedzielę mamy Komunię i szlag mnie trafił normalnie rozmiar 42 muszę brać a i tak nic nie kupiłam.:@

Esiek ja zawsze dozuo cieszyłam po prostu to lubię a teraz strasznie bolał mnie kręgosłup a po wczorajszym basenie rewelacja jutro też idę.

Lenka nie wybieram jeszcze łyżeczka ale już sobie podglądam i te mebelki wybrane przez jogo mi bardzo pasują.my z mężem wogole lubimy drewno pod każdą postacią.

Chyba też się zwaze:-S

reklama
Minni dziekuje,ja zaraz o tym samym pomyslalam :)Dam znac w piatek.

Madzia a nie lepiej kupic ciazowa?Na pewno bedziesz miec jeszcze okazje ja zalozyc.I przynajmniej bedzie rosla z Twoim brzuszkiem :)

Madzia dziekuje :) mebelki to właściwie maz wybierał i kolor tez , ja byłam za ekri ale on sie uparł to sie zgodzilam. Sugerował sie tym ze białe dla niemowlaka ale juz nie dla 3 latka a przecież trochę to kosztuje wiec nie będziemy wymieniać .

Niepokorna ten zestaw mebelkow tez jest dostępny w kolorze almad , mebelki sa o tyle fajne ze sa z drewna , masywne i wszystko w systemie ciche domykanie. A i jeszcze przewijak jest na komodzie wiec go nie musze dokupowac a jak dziecko podrośnie to ściąga sie przewijak i jest normalna komoda , fajna sprawa :)

Lenkabar , esiek imię Aleksander nie koniecznie musi oznaczać Olek bo moze być Alex ( pieknie) Maksymiljan tez super i można wołać Max :) Co do Kuby nie krytykuje bo to piękne imię i w rodzinie mam chyba juz 3 Kubusiów ale Lenka napewno chcesz imię dla swojego dziecka takie ze jak go zawolasz to sie 5 odwróci? To imię jest teraz bardzo popularne a co za tym idzie ze w szkole czy przedszkolu będzie kilku Kubusiów ale oczywiscie nie oznacza to ze ci odradzam.

Minni faktycznie ta twoja niunia to kawał kobietki :) do końca ciazy to pewnie będzie z 4,5 kg! Moja dopiero 500gr . Co do diety to nawet nie pomyślałam ze moge stosować ale chyba powinnam. Narazie staram sie ograniczyć cukru do min i jeść duzo sałatek ostatnio obowiązkowo robię sobie jedna dziennie. Moze to zachamuje zbyt duży przyrost wagi .

No właśnie Madzia może kupuj już ciążowe? Ja nie jestem absolutnie fanką H&M, bardzo rzadko tam kupuję, ale działem Mama ostatnio się zachwyciłam :) Może zajrzyj? Ja kupiłam np. 2 pary świetnych spodni ciążowych. Jeansy takie, że w ogóle nie widać, ze ciążowe- normalne świetne jeansy

Jogo to właściwie jedyny powód dla którego jeszcze się waham nad Kubusiem... strasznie popularne ostatnio imię! Oczywiście wolałabym mniej popularne, ale jeśli zabierzemy się konkretnie do wybierania i nic mnie nie rzuci na kolana, to chyba będę wolała popularne niż takie co mnie nie powala. Ale mam nadzieję, ze jeszcze na coś wpadniemy :)

Esiek a Ty się brakiem tycia nie przejmuj. Wiele kobiet w I trymestrze wymiotuje, nie ma apetytu i chudnie. A dzieci maja się świetnie :)

Nie pamietam ktore juz,ale dziewczyny pytaly niedawno o przepisy na zdrowe posilki.Wlasnie gotuje zupe z avocado ( 1 raz ) a na kolacje makaron razowy z pesto i tunczykiem.Mam 2 ksiazki ktore naprawde moge Wam polecic.Pierwsza to Odmladzajaca Ksiazka Kucharska a druga Odchudzajaca Ksiazka Kucharska,autor Marek Bardadyn.Obie sa fantastyczne :)

Oczywiście wolałabym mniej popularne, ale jeśli zabierzemy się konkretnie do wybierania i nic mnie nie rzuci na kolana, to chyba będę wolała popularne niż takie co mnie nie powala. Ale mam nadzieję, ze jeszcze na coś wpadniemy :)

Bardzo fajne myślenie, mi tez podoba się wiele imion z pierwszej 10 najpopularniejszych no ale co poradzić? :) Nie bede się silić na oryginalność bo, przepraszam ale potem na Jessici, Alany i Natanielów patrzeć nie mogę :)

Lolitka podaje przepis na pesto :
60-80 g swiezej bazylii, 3 lyzki startego parmezanu,3 lyzki oliwy,25 g orzeszkow piniowych.3 zabki czosnku.Wszystko utrzec.Uzyc ze sloiczka.
Makaron razowy spaghetti 350 g
1 piszka tunczyka w sosie wlasnym
4 lyzki pesto
To jest przepis na 4 porcje,1 porcja zawiera 425 kcal :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry