• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A na dodatek niedługo zaczną się wyprzedaże sezonowe i od nich dopiero będzie się trudno opędzić :-D;-) Ja na pewno ulegnę ubrankom w Tesco - w ubiegłym roku jak kupowałam na prezent latem rzeczy były o 70-80% przecenione :szok:, wyprawkę można było za niewielkie pieniądze skompletować :tak:

reklama
Infinity - ja też już robię dużo zakupów, nie chcę wszystkiego na raz potem na siłe kupować. Nie widzę w tym nic złego :) Tesco zaliczylam dziś - bardzo mi się podobają ich serie dla dzieciaczków i nawet bez salea są w dobrych cenach!

Dziewczyny z UK i Irlandii - ważne pytanie- chciałam kupić w Anglii nianie i monitor Angel Care AC401 - ale doczytałam, że działa na częstotliwościach tylko w tych dwóch krajach. Czy to znaczy, że w Polsce on będzie bezużyteczny i muszę kupić ten "polski'. Ktoś coś wie na ten temat?

Oj w Tesco są piękne ubranka ;)
Ja na razie oglądam mam jedną rzecz która leży od długiego czasu... śliczny żółty kocyk który kiedyś kupiłam dla siostrzenicy do zabawy dla lalek. Siostra go wyprała i mi oddała bo stwierdziła że jest za śliczny żeby się nim bawić ;) i ma czekać.

A ja dopiero dziś sobie uświadomiłam , że tak naprawdę to wciąż się boje i po rozmowie z mamą chyba kupię wszystko jak mała się urodzi tylko wózek mamy zamówiony więc przez parę dni może spać w nim zanim łóżeczko i reszta wyprawki dotrą . Kupię tylko parę ciuszków do szpitala a reszta potem .

Hej Esiek,zapytam meza wieczorem,on zna sie na takich gadzetach.Podejrzewam ze kupujac na wyspach na pewno wyszloby taniej.Ja za swoj dalam 80 e, przeceniony ze 180.

Magda witamy na forum :)

Niepokorna Ty to jestes bargain hunter haha.Kupilas lepsze lozeczko i jeszcze tansze.Jaki wozek kupujecie?Co do hemoglobiny to mi znacznie podskoczyla po zelazie w plynie spatone.Jest rewelacyjne,Pije ok 3 razy w tyg zeby nie przedobrzyc.Podejrzewam ze masz to samo.Badanie na poziom hemoglobiny jest tylko 1 na poczatku ciazy.Ja zrobilam pozniej prywatnie.

Foote niezla przecena:tak:Nie ma co czekac dziewczyny z zakupami,jak jest okazja to brac:-)
Milego dnia!

Esiek a czemu Ty chcesz kupować ten monitor w Anglii??? Są lepsze czy co?. Co do wyprawki to ja jak na razie zaliczyłam C&A ale cudeńka tam są :-). Monitory to na razie oglądałam ale jeszcze nie kupuję chociaż gdybym trafiła na taką okazję jak Infinity to kto wie. Zakupy które robię jak na razie to chowam przed mężem, bo mu moja mama do głowy nawbijała ze sie nie powinno itd. i że wózek to można po porodzie kupić haha no na pewno u mnie będzie i to dużo przed bez przesady, dosyć tych zabobonów.
A i musze jechać do Tesco bo tam to ja nawet jeszcze nie zaglądałam ale skoro tak chwalicie to już wiem gdzie ja sie jutro wybiorę.:-D:-D:-D

peti - nie trzeba, już dzwoniłam do AngelCare - niestety trzeba kupić w Polsce. ;/

Madzia - chciałam kupić tam bo mam tam dużą zniżkę do Bootsa i wyszłoby mi za ten z dwoma płytkami chyba niecałe 70 funtów czyli jakieś 400zł a tutaj muszę zapłacić 650zł minimum.

No nic zamówię chyba w tym tygodniu od Producenta, Angel Care niania+monitor w jednym z dwoma płytkami sensorycznymi 599zł z wysyłką.

Jeżeli chodzi o wyprawkę to ja kupuję sobie powoli, obiecałam sobie nie rzucać się na wszystko i skompletować dla małej na prawdę super rzeczy i tak chodzę i wyłapuję "perełki" . Na razie w ciuszkach wygrywa dla mnie w Polsce Kapphal - piękne te ubranka, kupiłam mojej małej takie brązowe szturksy i mogę na nie patrzeć godzinami.

labo - dokładnie, tak jak uważasz. Każdy ma swoje teorie :)

Ostatnia edycja:
Esiek ja się orientowałam na internecie i nowy taki z dwoma płytkami i nianią można dostać za około 400 zł jak już bedę kompletować te rzeczy i zacznę poważne poszukiwania to dam Ci znać jak znajdę w takiej cenie. A za 599 to w hurtowni u nas znajdziesz nie w bobolandzie tylko tej drugiej nie pamiętam jak się ona nazywa. Tak sobie myślę że jak my razem na zakupy będziemy chodzić to nasze bobasy będą biegać w tych samych ciuszkach hahahah.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry