• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Proszę bardzo. Pewnie "lada dzień" znów uaktualnię bo pozbędziemy się Szyszki :) hihihi
A ktos ma kontkat z NIKA85? Teoretycznie już chyba też trzeba by ją usunąć ...

CZERWIEC
1. NIKA85 (5 czerwiec )
2. SZYSZKA87 (25 czerwiec ) syn Antoś

LIPIEC
3. 24MAGDA09 (04 lipiec )
4. MINNI27 (29 lipiec) córka Wiktoria

SIERPIEŃ
5. PETI30 ​(1 sierpień) córka Lucy
6. LABO75
(7 sierpnień) córka Aleksandra
7. SIAGA (10 sierpień ) syn
8. MADZIA I PIOTR (26 sierpień) córka
Hanna

WRZESIEŃ
9. NIEPOKORNA (1 wrzesień) syn Oliwier
10. JOGO (2 lub 6 wrzesień) córka Nadia
11. ELLENI (5 wrzesień) córka Adrianna
12. ZUZIA2011 (5 wrzesień) syn

PAŹDZIERNIK
13. MAJKA201 (12 październik) syn
14. MADZIA76
(18 pażdziernik) córka
15. LENKABAR (30 październik) syn Filip

LISTOPAD
16. Bzibziok (7listopad)
17. FOOTE
(13 listopad)
18. LOLITKA200 (13 listopad)
19. ESIEK (19 listopad) prawdopodobnie córka
20. EMA51 (27 listopad)

GRUDZIEŃ
21. _Infinity_ (12 grudzień)
22. Ona232
(18 grudzień)

2015

STYCZEŃ
23. Hope84 (1 styczeń)

Ostatnia edycja:
Zdrowka dla ciebie i synusia.... moja kolezanka tez urodzila w 27 tc maluszek dlugo walczyl.... niewielkie szanse mu dawali..... teraz ma 2 latka, jest szczesliwym, usmiechnietym szkrabem.... bedzie dobrze.....

Dziewczyny u nas w ie 13 maja w 22 tygodniu i 1 dniu urodzil sie maly Decklen James Maize i zyje,rozwija sie i jest coraz lepiej.Takie malenstwo i przezylo, to jest cud poprostu.Dlatego wierze ze Martaczi synek bedzie zdrowy.

Martaczi jesteśmy i modlimy sie ! Wierze ze musi być dobrze . Moja kuzynka urodziła tez w 31 tyg i tez mały miał stan krytyczny ale dzis jest z nami ! Z twoim synkiem tez tak będzie . &&&&& kciuki!!!

Jejku az krew mi zmroziło z żyłach:(

dziewczyny macie racje nie odmawiajcie sobie przyjemności zakupowych ! W koncu tyle czekaliśmy na ten moment zeby moc kupować te przesłodkie ubranka i gadżety dla maluszków ze nie ma sensu sobie tego teraz odmawiać. Ja tez w żadne zabobony nie wierze bo jak ma być dobrze to będzie a jak nie to zakupy tego nie zmienia . A w naszych przypadkach to juz musi być dobrze bo my juz swoje wycierpialysmy a teraz stoimy w kolejce po szczęście .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry