• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam ciezaroweczki kochane ,mam nadzieje ze niedługo do was sie przeniosę z wątku kto po in vitro ale teraz nie istotna jestem ja , mam wiadomość od Martaczi kazała wam przekazać ....
W sobote o 22.56 urodzila synka wazy 1800g mierzy 48cm lezy w szpitalu w Bydgoszczy i walczy o zycie... odkleilo jej sie lozysko i natychmiast miala cc to byl 31 tc maly ma nierozwiniete pluca i w dodatku wdalo sie jakies zakazenie lezy pod respiratorem ,prosi was dziewczynu abyście sie modlily za niego !!!!

reklama
Matko! Jasne, że będziemy sie tu modlić! Biedna dziewczyna co musi przechodzić!

Boze dziewczyny nie dosc juz sie nacierpialysmy starajac sie o dziecko? A tu ciagle cos w tych ciazach naszych! Fasun, Molly a teraz martaczi .... Nie fair to wszystko.

genna przykro że musisz nam tu takie wiadomości przynosić, oczywiscie że bardzo modlimy sie za maluszka i trzymamy kciuki aby wyszedł z tego jak najpredzej, jeśli możesz to przekaż jej że jesteśmy i modlimy sie za nią i synka.

Witam ciezaroweczki kochane ,mam nadzieje ze niedługo do was sie przeniosę z wątku kto po in vitro ale teraz nie istotna jestem ja , mam wiadomość od Martaczi kazała wam przekazać ....
W sobote o 22.56 urodzila synka wazy 1800g mierzy 48cm lezy w szpitalu w Bydgoszczy i walczy o zycie... odkleilo jej sie lozysko i natychmiast miala cc to byl 31 tc maly ma nierozwiniete pluca i w dodatku wdalo sie jakies zakazenie lezy pod respiratorem ,prosi was dziewczynu abyście sie modlily za niego !!!!

Jasne ze bedziemy trzymac kciuki za malego i modlic sie aby szybko wyzdrowial.... :(

Zawsze jak czytam takie newsy to mam schize conajmniej przez tydz.i zaczynam panicznicznie sie bac ze i mi przytrafi sie cos takiego.... :(

Peti 30-pilam spatone ale teraz lykam tabletki bo cos odrzucilo mnie od soku pomaranczowego ;) ale zapewne jeszcze za jakies dwa tyg.wroce do tego w plynie...

Esiek nie wiedzialam ze te angel care tak dzialaja...czyli jak pojade do Pl.to mi sie nie przyda...lipa :(

Niepokorna - no niestety tak jest. Potwierdzona przez samą firmę więc pewna wiadomość. Też mi to nie na rękę ale co robić...

Dziewczyny a wiecie co z Molly, minęło parę tygodni - już powinna być sytuacja wykalrowana ... Kurcze jednak tak wiele zależy od losu, siostra mojej pracownicy urodzila synka w 27tygodniu i mały zdrów jak ryba, moja psiapsióła urodziła w 33tc i też byl ok choć mały mial zapalenie opon. Ale jak widać nie ma reguł ...

Czyli mówicie że z tymi zakupami nie jest ze mną najgorzej :-D ufff ;-) Po porodzie i ostatnie tygodnie przed nim mam wrażenie że nie będę miała najmniejszej ochoty na zakupy więc chciałabym po mału wszystko skompletować wcześniej ... ale rozumiem Labo - jeżeli będziesz lepiej się z tym czuła i dasz radę po to jak najbardziej :tak:
Co do Tesco to ja też nie myślałam że takie piękne i tanie rzeczy można dostać także Madzia polecam odwiedziny :tak: A jak przecenią (już niedługo) to już w ogóle.

Martaczi - trzymam kciuki za Ciebie i maluszka, kciuki i wszytko inne co się da ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry