Witam ciezaroweczki kochane ,mam nadzieje ze niedługo do was sie przeniosę z wątku kto po in vitro ale teraz nie istotna jestem ja , mam wiadomość od Martaczi kazała wam przekazać ....
W sobote o 22.56 urodzila synka wazy 1800g mierzy 48cm lezy w szpitalu w Bydgoszczy i walczy o zycie... odkleilo jej sie lozysko i natychmiast miala cc to byl 31 tc maly ma nierozwiniete pluca i w dodatku wdalo sie jakies zakazenie lezy pod respiratorem ,prosi was dziewczynu abyście sie modlily za niego !!!!
W sobote o 22.56 urodzila synka wazy 1800g mierzy 48cm lezy w szpitalu w Bydgoszczy i walczy o zycie... odkleilo jej sie lozysko i natychmiast miala cc to byl 31 tc maly ma nierozwiniete pluca i w dodatku wdalo sie jakies zakazenie lezy pod respiratorem ,prosi was dziewczynu abyście sie modlily za niego !!!!
ufff ;-) Po porodzie i ostatnie tygodnie przed nim mam wrażenie że nie będę miała najmniejszej ochoty na zakupy więc chciałabym po mału wszystko skompletować wcześniej ... ale rozumiem Labo - jeżeli będziesz lepiej się z tym czuła i dasz radę po to jak najbardziej