Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Antek ma mnie gdzieś, woli siedzieć w brzuchu
a ja chyba zaraz odlece, bo kazdego dnia jestem coraz bardziej spuchnięta. Wiem, że nie ja jedyna jestem w ciąży w trakcie tych upałów, ale nie sądziłam, że będę w takim stanie
nawet moja twarz wyglada jakby chciala zaraz eksplodowac. Poza tym do moich przypadlosci doszedl okropny bol ledzwi, napisalam do gina smsa ze wszystkimi objawami i odpisal tak: "to moze poprzedzac porod o kilka dni". Takze dalej wiem, ze nic nie wiem
zagaduje do Antka i probuje przekupic zeby juz postanowil wyjsc, ale twarda z niego sztuka
brzuszek niech rośnie, a spodziewaj się ze teraz dopiero zacznie się prawdziwe przybieranie
zdrówka dla Was i dobrego samopoczucia!
widzę, że przygotowania na przyjście dzidzi idą pełną parą, to jeden z przyjemniejszych aspektów ciąży
a co do żelaza to łykaj systematcznie, bo jak wiadomo anemia w ciąży to norma, a nie służy ani Tobie ani dzidzi
a co do krwiaków to wiele z nas je miało i wyleżało cholerstwa, więc relaksuj się i wypoczywaj i na pewno wszystko będzie w porządku!