madzia i piotr
Fanka BB :)
esiek tapeta śliczna;-)Byłam u mojego gina na wizycie kontrolnej,wszystko jest ok,na szczescie ,teraz date porodu mam przewidzianą na 21 sierpnia,a nasza Haneczka ważt juz prawie 1600 gr

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale co poradzę, cieszę się tą ciążą i fajnie móc w tym upragnionym naszym stanie ładnie wyglądać 
A rzeczy w Smyku faktycznie piękne i w dobrych cenach, a w innych sklepach chyba dopiero będę większe przeceny.
, decyzja z mojej strony jest pewna i już jej nie zmienię. W czwartek idę do nowego lekarza, cieszy się dobrą opinią i w dodatku pracował kiedyś w jednej z klinik leczenia niepłodności a teraz w jednym z większych szpitali w Trójmieście - mam nadzieję że uda mi się z nim porozumieć, wykaże więcej zrozumienia dla mojej sytuacji i nie będzie robił problemu z usg. Jeżeli się dogadamy to postanowiłam że zmieniam lekarza i do tej Pani nigdy nie wrócę.
Jak są tanie rzeczy np. w realu to żal nie skorzystać. Nie polecam natomiast ciuszków z 5-10-15. Kupiłam kilka szt(a najtańsze nie są) i po upraniu zauważyłam, że kolor blaknie
, nie warto.