Emilka witaj ja też miałam plamienia wylądowałam w wielką sobote w szpitalu lekarze nic nie znaleźli nie wiadomo dlaczego one były ale po 5 dniach przeszły i z malutka jak widać wszystko ok.m po 2 tyg. powtórzyły sie jeszcze raz ale krócej i też przeszły a mała mój brzuch traktuje jak worek treningowy.
majka my nad morzem mieszkamy wiec nas to jak by nie rajcuje a Włochy cudowny kraj do tego ja miałabym jechać do Toskani a to już wogóle cudo gaje oliwne i te sprawy. Tylko ze ja będę wtedy w 30 tc i to mnie troszkę martwi, gdybym miała wyjeżdżać jutro to ani chwili bym sie nie zastanawiała. Majka te mebelki super ja bym wybrała kolekcję barcelona czy jakoś tak tam było bo to tak pod dziewczynkę, ale mebelki super.
Esiek ja z pracodawcą rozmawiałam i tu nie ma sprawy tylko tak sie zastanawiam że ja teraz z zus dostaję pensję o 500 zł. większą niż miałam jak pracowałam ale żebym mogła w przyszłym roku otrzymać 13-stą pensję w tym musze przepracować 182 dni i jak wezmę ten urlop to mozę być te parę dni które mi pomorze. Myślę tylko nad kontrolą z zus, bo tak moze się zdarzyć.
Lenka ty odpoczywaj i sie nie forsuj jak z szyjką będzie dobrze to wtedy zrobisz zakupy.
Co do prania to ja też chyba tyle tego wszytskiego będę miała mąż nawet chce kupić mi nowa pralkę.
Majka czekam na Twoją wizytę bo moja kropka bedzie ważyła podobnie do Twojego synka.