• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzia76 30 tc to już brzusio będzie spory i niexwiadomo jak się będziesz czuła a i nacsamolot gin może się nie zgodzić bo to do któregoś tyg tylko można ale nie pamiętam już do którego. W Toskanii nie bylam może uda się z synkiem polecieć ;)
Jeśli chodxi o mebelki to jak bym miała dziewczynke to kupiła bym pinio parole dla chłopca bardziej pasują mi te. Szkoda tylko że nie ma ich u mnie w pobliżu bi nie widziałam na żywo :/
Ja też jestem ciekawa ile synek waży. Chyba jest długi i leży nadal w poprzek bo czuje go po obu stronach brzucha jednocześnie ;)

Co do prania - na jaki program włączacie ciuszki? Taki porządny? Ja myślałam, żeby prać tym jak najkrótszym u mnie 15 minut na 30stopni. Myślę, że wystarczy żeby pozbyć się bakterii a tak mi nie potarmosi ubranek nowych. A Wy jak robicie?

30 to trochę mało. Ja w 30 to piorę ciemne ubrania. Kolorowe zawsze na 40st nastawiam, a białe na 60 ale też "jadę" na "codziennym, szybkim" programie. 58min i kolorowe wyprane ;) Synowi prałam na programie baby care ale tam prawie 3h pierze :szok:teraz nie mam zamiaru tyle prać:-p

Co do prania ja piore w 40stopniach , moja pralka ma ta funkcje na dziecięce ale w sumie tylko jedno pranie tak robiłam bo to wychodzi u mnie 1.50 h a ja nastawiam tak na 1.20 . Co do suszarki to niezły pomysł zima przetestuje jak nie bede miała czasu prasować ale teraz ma być wszystko na tip top.

elleni mi to imie sie podoba od 5 lat wiec nie było nawet o czym myślec z tym ze teraz robi sie coraz bardziej popularne . A tych pralek mi wychodzi tyle bo kilka rzeczy juz na 3-6 mc wypralam . A same takie rzeczy jak grubsze kaftaniki, skafanderki, rożki , spiworki, pościel do łóżeczka zajmują duzo miejsca i same te rzeczy to juz 2 pralki.

reklama
Dzięki dziewczyny ;) nie mogę się doczekać poduszki już po waszych opiniach. Chcę się wyspać bez kombinowania jak tu się w kołdrę owinąć żeby była pod głową, brzuchem i między nogami :P a mąż ma problem bo dla niego nie starcza już ;)

Miłego dnia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry