Esiek
Fanka BB :)
Martaczi - dalej cała moc z Tobą i Kubusiem!!!
genna - witamy, witamy !!! Masz już datę porodu wstępną? Podaj dodam CIę do kalendarza!
madziaipiotr - tak testowaliśmy nianie i wszystko super. Monitora wiadomo, że się nie da
Tam można ustawić, że niania działa bez monitora bo inaczej będzie Ci wył cały czas. Ten odbiornik, który ma stać w pokoju dziecka w kształcie aniołka tez świeci i ogólnie jest to przyjemne wszystko 
A ja się dziś podle czuję od rana, do tej pory nie miałam w ogóle mdłości a dziś się czuję tak jak powinnam w pierwszym trymestrze - mdli mnie ;/ Przeziębienie mnie coś nie chce do tego puścić, ciągle smarkam i kichanie mi się włączyło - Gośka zachwycona kichaniem czuję po fikołkach
Dziewczyny czy któraś wie skąd się dowiedzieć co z Molly?
genna - witamy, witamy !!! Masz już datę porodu wstępną? Podaj dodam CIę do kalendarza!
madziaipiotr - tak testowaliśmy nianie i wszystko super. Monitora wiadomo, że się nie da
A ja się dziś podle czuję od rana, do tej pory nie miałam w ogóle mdłości a dziś się czuję tak jak powinnam w pierwszym trymestrze - mdli mnie ;/ Przeziębienie mnie coś nie chce do tego puścić, ciągle smarkam i kichanie mi się włączyło - Gośka zachwycona kichaniem czuję po fikołkach
Dziewczyny czy któraś wie skąd się dowiedzieć co z Molly?
. nawet nie chcę sobie wyobrażać przez co przechodzisz. Tańcujemy na całego żeby wszystko szybciutko minęło i żebyś mogła w spokoju w pełni cieszyć się Zosia i macierzyństwem. Skąd ci sie to paskudztwo przyplątało
. niech idzie sobie aaaaasioooo!!!!! Trzymaj się dzielnie.