• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martaczi - dalej cała moc z Tobą i Kubusiem!!!

genna -
witamy, witamy !!! Masz już datę porodu wstępną? Podaj dodam CIę do kalendarza!

madziaipiotr
- tak testowaliśmy nianie i wszystko super. Monitora wiadomo, że się nie da :) Tam można ustawić, że niania działa bez monitora bo inaczej będzie Ci wył cały czas. Ten odbiornik, który ma stać w pokoju dziecka w kształcie aniołka tez świeci i ogólnie jest to przyjemne wszystko :)

A ja się dziś podle czuję od rana, do tej pory nie miałam w ogóle mdłości a dziś się czuję tak jak powinnam w pierwszym trymestrze - mdli mnie ;/ Przeziębienie mnie coś nie chce do tego puścić, ciągle smarkam i kichanie mi się włączyło - Gośka zachwycona kichaniem czuję po fikołkach :)

Dziewczyny czy któraś wie skąd się dowiedzieć co z Molly?

reklama
Dziewczyny dostalam skierowanie do szpitala. Pojechalam wypytać sie co i jak,a tu bez żadnego zastanowienia przyjeli mnie odrazu na oddzial patologii ciąży. Zrobili mi juz 2 razy ktg, wychodza mi regularne skurcze co dziesiec minut,ale ja ich nie czuje

Esiek-oni nawet nie pozwolili mi wrocic do domu. Dostalam szpitalna koszule,a po swoje rzeczy wyslalam juz męża. Choć wszystko mialam przygotowane to ciezko bylo mu przez telefon wytlumaczyc co ma wziac :) zaraz mi maja zrobić jakies badanie,polozna tylko powiedziala ze dobrze jest skurcze są,dzidzia duza nic tylko rodzić. Jeszcze nie panikuje

Tym lepiej, że już mała pod kontrolą. Mąż sobie poradzi! Nie panikuj - czekałaś na to tyle lat kochana !!!!
Wrzucam kalendarz dla Genny, ale prawdopodobnie ostatni raz Tobą!
Szyszki nie wyrzucam puki się babka nie odezwie.

Genna, proszę bardzo :

CZERWIEC

1. SZYSZKA87 (25 czerwiec ) syn Antoś

LIPIEC
2. 24MAGDA09 (04 lipiec )
3. LABO75 (27 lipiec) córka Aleksandra

4. MINNI27 (29 lipiec) córka Wiktoria

SIERPIEŃ
5. PETI30 ​(1 sierpień) córka Lucy
6. SIAGA (10 sierpień ) syn
7. MADZIA I PIOTR (18 sierpień) córka
Hanna

WRZESIEŃ
8. NIEPOKORNA (1 wrzesień) syn Oliwier
9. JOGO (2 lub 6 wrzesień) córka Nadia
10. ELLENI (5 wrzesień) córka Adrianna
11. ZUZIA2011 (5 wrzesień) syn

PAŹDZIERNIK
12. MAJKA201 (12 październik) syn
13. MADZIA76
(18 październik) córka
14. LENKABAR (30 październik) syn Filip

LISTOPAD
15. Bzibziok (7listopad) syn Michał
16. FOOTE
(13 listopad)
17. LOLITKA200 (13 listopad)
18. ESIEK (19 listopad) córka Małgosia
19. EMA51 (27 listopad)

GRUDZIEŃ
20. _Infinity_ (12 grudzień)
21. Ona232
(18 grudzień)

2015

STYCZEŃ
22. Hope84 (1 styczeń) córka Nina

23. Magda_7891 (19 styczeń)
24. Oktavi (22 styczeń)

LUTY
25. Genna (19 luty)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć mamusie.
Minni trzymaj się dzielnie, na pewno wszystko będzie dobrze. kciuki za Ciebie i maleństwo zacisnięte&&&&&&.
Lawendowy śnie az mnie zmroziło kiedy przeczytałam co Cię spotkało:szok:. nawet nie chcę sobie wyobrażać przez co przechodzisz. Tańcujemy na całego żeby wszystko szybciutko minęło i żebyś mogła w spokoju w pełni cieszyć się Zosia i macierzyństwem. Skąd ci sie to paskudztwo przyplątało:wściekła/y:. niech idzie sobie aaaaasioooo!!!!! Trzymaj się dzielnie.
Niestety dziewczyny nie mam żadnych wiadomości od Molli. modlę się aby ten brak wiadomości był dobrą wiadomością. jak tylko się odezwie to przekażę wam dobre wieści. Martwię się o nią ale wierzę że jest lepiej tylko nie ma czasu odpisać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry