• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bziumelka - nie zle zaszalas juz z tymi zakupami no ale jak jest okazja trzeba brac;-):-D Ja mam prawie taki sam kombinezon dla juniora wlasnie planuje go wziasc na wyjscie ze szpitala. A wczoraj wlasnie kupilam taki na zime juz jak do Polski bedziemy leciec na rozmiar od 3-6 miesiecy - bardzo mi sie podoba:)

Fusun - mysle o tobie mozna powiedziec ze kazdego dnia, trudno to wszystko sobie wytlumaczyc - mam nadzieje ze jakos sie trzymasz....

Nikt nie wie co u Molli - tez o nich mysle, nic nie napisala. Martaczi tez nie daje znac - mam nadzieje ze u nich wszystko dobrze....

reklama
Madzia i Piotr u mnie jak u ciebie :) tez jestem już ociężała i nogi mam spuchniete jak shreka :) nocne eskapady do kibelka mnie już męczą a z waga jak u ciebie tez już prawie 20kg. Pocieszał się tym ze cześć z tych kg to opuchlizna. Moja znajoma w ciąży złapała ponad 30kg z czego 14 jej zeszło w pierwszych 3 tyg po porodzie ( tez była spuchniete) na dzień dzisiejszy zostało jej 6 kg a rodziła w kwietniu wiec nie jest zle. A te zmiany mam na piersiach tylko na dzień dzisiejszy . Cellulit tez pięknie wychodowany ale cóż to znaczy w porównaniu z cudem jaki na nas czeka za chwile? Sama ciąża to już cudowne przeżycie ( włączając jej minusy) tyle o niej marzyłam ze teraz już mam w nosie ten cellulit i kg !

Buziumelka fajny sposob żeby ubrać fajnie i tanio maluszka . Tez mam cześć używanych ubranek które dostałam a cześć na wyprzedaży kupiłam .

Peti daj znać po wizycie ? Ciekawa jestem co postanowia w twojej sprawie.

dziewczynki a moze pochwalicie sie swoimi brzuszkami???hmmmm moij wyglada juz tak :)
czekam na wasze!

DSC_0032.jpg

Załączniki

• DSC_0032.jpg
    DSC_0032.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 104
Jogo - ja juz tez sie czuje jak kula ktora sie toczy, teraz nie zaluje ze wczesniej niz wiekszosc tu w Uk szlam na urlop - nie wyobrazam sobie dopiero teraz zaczynac szykowac wszystko dla juniora. Ciezko juz mi sie podniesc, posprzatam troszke i padam na twarz;) Podobnie jak ty mialam wizyte przedwczoraj u poloznej i tez wszystko dobrze:) Nastepna wizyte mam za tydzien - nie wiem czemu tak szybko chyba tak jej pasowalo... nie chce sie wierzyc ze mozna juz w dniach odliczac:szok: Z naszej czworki Elleni ma juz termin na 28.08 z tego co pamietam, ty tez mowisz ze obstawiasz wczesniej? Niepokorna jakos narazie nie przewiduje - to chyba ja bede na koncu;-) ciekawe jak to sie potoczy hihi w karcie mam wpisane 2.09 a wedlug IVF wychodzi 5.09

Ona - bardzo ladny brzusio:) Juz wspominalam o tych zdjeciach brzuszkow kilka dni temu ale jakos dziewczyny nie za bardzo wiec ja sie do ciebie dolacze - 35 tygodni za nami;-)

35 brzucho.jpgbrzusio35.jpg

Załączniki

• 35 brzucho.jpg
    35 brzucho.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 77
  • brzusio35.jpg
    brzusio35.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama