• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Infinity - bardzo ladne lozeczko widze ze biale teraz kroluja....

Bzibziok - faktycznie na tym zdjeciu zupelnie innaczej brzusio wyglada -tez taki bardziej spiczasty masz:) Mi sie wydaje ze wlasnie w takich normalnych bluzeczkach to brzusie tak fajnie sie prezentuja i ja tez sie czuje najlepiej a jak ubiore cos w stylu ciazowym np odcinane pod biustem to zaraz 10 kilo wiecej i wielka jak szafa...

Magda 7891 - u ciebie dopiero sie zaczyna ale juz widac ze to nie z przejedzenia hihi - zobaczysz jak teraz pojdzie w przod...

Emilia, Infinity - u Was tez juz ladnie widac ze wy ciezarowki... Infinity - fajny pluszowy przyjaciel dla dzidzi - ja juz tez daaawno kupilam podobnego dla juniora - juz od kilku lat mowilam ze jak tylko zajde w ciaze to takiego kupie i Ciapek juz czeka na niego czeka:)

Esiek - piekny zgrabny brzusio - moze mniejszy ale widocznie taki twoj urok - przynajmniej plecy nie beda cie pozniej bolaly...

Lenkabar - piekny brzusio - haha i biust tez ladny

Jogo - no duzy masz ten brzusio widac ze juz na wylocie hihi

reklama
mi na zgage pomagala tylko sodka z mlekiem.
opryszczka nie jest niebezpieczna jeżeli juz wczesniej się ja mialo. ja smarowalam hascovirem. brzuszki macie piękne po porodzie będzie Wam brakować brzucholka . ja jutro miesiąc od porodu i nieraz się lapie na tym ze trzy mam za brzuch albo go masuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry