• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Peti &&& trzymam i nie puszczam .
Niepokorna brzusio super , mniej więcej taki jak mój na wielkość :)

esiek ty nie możesz uwierzyć ze u ciebie 7 mc a ja nadal zadaje sobie pytanie czy to nie sen i czy naprawdę jestem w ciąży a to już 9 mc! Spotkał nas wielki cud ja już niewierzylam ze się uda i ze będę mama a tu proszę moje największe marzenie niedługo się spełni :)

genna gratuluje pomyslnych wynikow i grzecznego dzidziusia.

reklama
foote - to prawie identycznie nam krzywa wyszła... nie będziemy same - przynajmniej jakieś wsparcie będzie:)
ja dziś już wizyta u gina i już dziś korzystając z glukometru babcinego mierzę sobie cukier w ciągu dnia - na czczo miałam 98, po śniadaniu (po godzinie) 108 a teraz godzinę po obiedzie mam 121 - zobaczymy co mi lekarz powie...
genna - ja też początkowo sądziłam że nie chcę wiedzieć kto nam się urodzi, ale w okolicy połówkowego nie dałam rady i się dopytałam:) więc podziwiam że trwasz w decyzji:)
ewelina - witam:)

Ema jakos dam radę ale tez mnie kusi by poznać jak byłam w smyku szczególnie i oglądałam rzeczy , ale dam radę, zobacYmy jesCze co z M bo uparty jest , ale dzisiaj zakupiłam pierwsza rzecz dla obcego , narazie na tym koniec na jesień moze cos więcej kupie, bo jeszcze jakos nie mam szału na zakupy Zobacz załącznik 638481

Czesc dziewczyny. Ja tez powolutku zaczynam sie witac, duzo z Was kojarze z innych wątków :-).
Ja tez nie mogę jeszcze uwierzyc ze jestem w ciazy, ze spelnilo sie moje i mojego eMka najwieksze marzenie. Wczoraj mialam USG genetyczne ktore wyszlo bardzo ładnie, moje szczęście rozwija sie prawidlowo, a nawet lekarka stwierdzila ze wyglada jej na tydzien wieksze niż wg zabiegu .Wg niej wczoraj mialam 12t6d ciazy. A termin porodu mam na 20 lutego :-)
Pozdrawiam Was wszystkie

Montana , Ewelina witajcie po tej właściwej stronie :) lrnkabar dzięki wlasnie siedziałam I rozszyfrowywalam :) nie mam
Podanej masy ciała tylko wlasnie jakby ten wzór z czego sie go mierzy

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry