• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewelina, będzie dobrze :tak:

Ja dzisiaj mam okazję delektować się zgaga. Pierwszy dzień i mam nadzieję że nie będzie mnie pękać regularnie ;)
Styczniowki jak tam wasze maleństwa, czujecie już regularnie ruchy? Mój kropuś wczoraj poczestowal pierwszym kopniaczkiem tatę ;) mąż przyłożył głowę do brzucha i akurat dostał kopniaczka w łuk brwiowy ;) ale był szczęśliwy że wkońcu coś poczuł :) bo jak tylko rękę przykłada do brzucha to dzidzik przestaje się ruszać.

Madzia martwie sie strasznie zobaczymy jutro co lekarz powie tylko bede obdzwaniac zeby ktos mnie zbadal . Bo jak narazie bez zmian . A z maluszkiem wszystko ok bo czuje jak szaleje w srodku . A w piatek do dr Mrugacza ide bo na tym swoim sie straszne zawiodlam jest na wakacjach napisalam mu sms co jest grane a on odpisal ze jak cos mnie niepokoi to moge jechac do szpitala. :cool:

Ostatnia edycja:
ależ mnie zgaga w nocy dopadła ! matko...myślałam, że przełyk mi spali :szok: to pewnie kara za wczorajsze urodziny dzieci mojej przyjaciółki na których jadłam co chciałam hehe :-p
Mam nadzieję, że to jednorazowa zgagowa niespodzianka bo już zapomniałam jak to jest ją mieć przez pół ciąży :]
Jedno mnie pociesza, że jeszcze jakby co to 3 dni mi zostały w dwupaku :-p

dziewczyny od którego tygodnia zaczęły ciągnąć Was wiązadła? Ja od wczoraj czuje takie kłucie w okolicach lewej pachwiny. Nie jest to stały ból... 2-3 sekundy i puszcza. Miałyście coś takiego? Jestem okropną panikarą i nie wiem czy jechać do lekarza, czy to normalne. Chyba nie są to skurcze???

Olusia pozdrawiam :)

madzia i piotr u ciebie już tlusciutkie 40 tyg, wow . Mam nadzieje ze nie będziesz musiała tak długo czekać na swoje maleństwo jak Peti.

elleni tylko 3 dni wow tez bym chciała żyć w świadomości ile mi dokładnie zostało do porodu:) co do zgagi to ja jestem szczęściara bo nie znam tego uczucia a jem co chce co widać jak tyje , hihi

niepokorna ja już myślałam ze będę rodzic w sobotę , złapało mnie nieziemskie osłabienie , lekkie skurcze i było mi niedobrze przez pół dnia ( 1 raz w ciazy) . Do tego łapią mnie nieregularne skurcze cały czas i znowu boli mnie wpojenie lonowe. Czuje zmiany i czuje zbliżający się poród . Ale wiem ze takie objawy jak mam to mogą być i na 3 tyg przed terminem i nie świadczą o rychłym porodzie :( a szkoda. Poza tym zrobiły mi się rozstępy na dole brzucha :(

zmieniajac temat niestety nie udało mi uratowac jednego szczeniaczka i zdechł :( spłakalam się jak bóbr za nim.

Ewelina br mam nadzieje ze to nic poważnego .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry