Esiek wszystko możliwe …. mamy jeszcze jednego mrozaczka więc kto wie ;p po tym cc jak wjechałam na połóg mówiłam, że to ostatnie maleństwo ale po powrocie do domu tak brakuje brzucha, że szok

mężowi już zapowiedziałam, że naszego pingwinka nie oddam nikomu, jak mamy mieć trójkę dzieci to będzie trójka, jak nie to poprzestaniemy na dwójce bo mimo,że chciałoby się więcej to ja „za dobrze” się stymuluję i z każdej próby coś nam zostaje, a ja taka jestem, że sumienie mi nie pozwoli oddać części nas
Esiek gbs powinno i przy cc i przy sn być wykonane. I nikt tam nic do drugiej dziurki nie wkłada;p przynajmniej mi nie wkładali tylko to jest takie dotknięcie w okolicy odbytu

nikt tam do środka nic nie pcha.
Dziewczyny co do wyprawki to powiem wam z własnego oświadczenia na temat ubranek.
My jedno i drugie dziecko kąpiemy od samego porodu codziennie i tak jak syn nie je już w nocy, nie zmieniam mu pieluchy to piżamę zmienia się rzadziej natomiast u Ady codziennie jest nowe, czyste ubranko i pralka „chodzi” codziennie. Taki maluch to uleje, to podczas karmienia poleci, to zasika trochę i takie ubranko automatycznie ląduje w koszu do prania. Lepiej mieć tak z 7 szt na cały tydzień bo czasami zużyją się dwa dziennie.