• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Magda a co moge brac jeszcze.. ? cola na chwilke pomoze.. chrupki tez na chwile.. probowalam zjesc kaszke ale nie bardzo..co moge brac jeszcze... nie daje juz rady..jak tak dalej bedzie to nie wiem.. juz ledwo zyje..

Olusia a jak byłaś na wizycie to nie Mówiłas lekarzowi o wymiotach ? Pomecz sie jeszcze chwilkę , ja pierwsze leki anty klaczkowe dostałam w 11 tygodniu, potem następne i w 16 trochę zelżały ale są, a wymiotowalam od 4tygodnia ciazy , zadzwoń do lekarza moze da ci cos, ja najpierw miałam Torecan czopki , nie pomogły tzn pomogły jak je brałam całe 4 dni , skończyłam i wróciło , potem miałam zofran, tylko jamkialam takie silne wymioty co 15 min od popołudnia do wieczora

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia zapytaj swojego gina o Torecan, czytałam o nim na innym forum GW gdzie dziewczyny po in-vitro go stosowały i pomagał. mnie na szczęście ominęła ta nieprzyjemność- za to zgaga daje do wiwatu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry