Esiek dzieki za informacje, o tym zewnatrzoponowym to mi powiedziała moja położna, że bez problemu jak będę chciała, ja wolałabym uniknąć ale jak będzie bardzo bolało to nie powiem nie. Z tymi położnymi to tak moze być w umowie mam wpisane zastępstwo sama sobie wybierałam zastępczynię i wpisywałam w umowę. Ale ciesze sie że twoja znajoma zadowolona, a co do tego ze jest pełno to fakt, porodówka jest zapełniona.
Dziewczyny juz niedługo nie będziecie mogły leżeć na wznak bo faktycznie bedzie Wam sie robiło niedobrze albo duszno, a po 36 tc nie powinno się nawet lezeć na wznak położna mi odradziłą bo dziecku jest wtedy bardzo nie wygodnie.
majka moja mała w 35tc i 2 d. ważyła 2800 i na wykresie wychodziło idealnie. Co do mojej wagi to ja od ostaniej wizyty schudłam 0,5 kg od początku ciazy przytyłam 9 kg. czyli nie wiele trochę przybyło mi przy stymulacji i wogóle wcześniej trochę mi przybyło więc ja się cieszę ze nie tak dużo, pewnie coś tam jeszcze przyjdzie ale zobaczymy ja tak sobie myślę ze ten basen dużo tu zrobił.