Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale połowa sukcesu to piękna mamusia a figurę masz śliczną więc fotograf miał ułatwione zadanie :-)
. Też miałam problem jak to zorganizować bo pokój małej to była kuchnia i jest bardzo malutka (~7m2) i bardzo nieustawna (dwa okna + nieregularny kształt jednej ściany z wnęką) i długo kombinowałam czy szafa czy komoda i jak to zmieścić. Ostatecznie udało się wcisnąć i szafę i komodę ;-) i nie żałuję - przeniosłam tam dopiero część rzeczy (ciuszki) a komoda już w 3/4zapełniona, pomimo że ogromna, w szafie też już wisi trochę a też na początku nie chciałam drążka - ale okazał się praktyczny - powiesiłam kombinezon, bluzy, sweterki i w sumie większość jakby się chciało można powiesić - tylko na razie nie wie czy wieszanie np. pajaców ma sens - te chyba lepiej w komodzie trzymać
.... Także każde miejsce do przechowywana się na pewno przyda ;-)

na pewno z coreczka bedzie wszystko dobrze... trzymam kciuki !!