• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ależ trudno mi Was nadrobić! Pracuję jak szalona, choć ciężko mi już bardzo i wstyd się przyznać, nie pamiętam kiedy tu zaglądałam :( Obawiam się, ze mogłam czegoś niechcący nie doczytać..

Infinity okropne to jest, że ciągle masz pod górkę :/ należy Ci się spokojna ciąża.. ale wierzę, że wszystko się dobrze skończy

Madzia fajnie, że u Ciebie się uspokoiło :) na pewno mała Marcelinka będzie donoszona, a że mała dziewczynka? Po prostu zgrabna babka z niej będzie :)

Jazzabell i Medalikara witajcie :)

Lilka jestem mega zszokowana tym DEBILEM o którym piszesz!!! Wiem, że ludzie potrafią być ciemni, głupi, ograniczeni jak ten typ, ale żeby dziecko oglądać i szukać nie wiadomo czego??!! Bruzdy? Przeraża mnie taka ciemnota…

Dziewczyny Jogo, Niepokorna, Madzia i Piotr, Lilka te nasze kochane dzieci In vitrove są najcudniejsze na świecie OGROMNIE GRATULUJĘ!!!

Majka jak się czujesz jako nasza liderka ? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja się pochwalę brzuszkiem z Filipem w środku :))))) wybaczcie zamazaną buzię- nie wiadomo kto tu do nas jeszcze zagląda ;-)

Załączniki

• IMG_2548.jpg
    IMG_2548.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_2554.jpg
    IMG_2554.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 89
Esiek dziękuję bardzo :) nie robił Rafał, tylko Studio na pietrze i... bardzo tego żałujemy. Nie umywają się do Rafała! Mieliśmy problem z wybraniem 10 dobrych fotek, a tyle było w cenie podstawowej :wściekła/y: są 4 może 5 dobre zdjęcia, ale to tez nie jest standard Rafała. Ale trudno się mówi, dobrze, że chociaż kilka jest udanych

A Ty się wybierasz?

Studio na Pietrze to teraz tam na Wawrzyniaka? No szkoda ze tak wyszlo... Ale te zdjecia na prawde wygladaja fajnie ;)
Ja jeszcze sie waham choc jak patrze na brzuchol to coraz bardziej jestem na tak. Jezeli pojde to to Este bo nie chce ryzykowac ;)

reklama
Magda jak najbardziej jest to praktyczny mebel. Moja siostra ma taki caly komplet mebli dla swojej 4-letniej córki. Bardzo ladne są te mebelki i szafa jest pojemna. Jak chcesz to moge wrzucić fotke to sama ocenisz jak dużo da sie w niej pomieścić ubranek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry