• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja Hania urodzila się 51 cm i na poczatku w 50 ja ubieralam a i tak byly za duże. 56 to by się utopila tym bardziej ze na poczatku msluszek jest skurczony jak kurczaczek. Teraz ma 57 cm a zakladam jej 56 nie raz tylko 62 bo jeszcze duże :)

ewelina zobaczysz jak to szybko zleci, zimą to fakt cieżko w tych warstwach ubrania ale my w lato przy tych upałach tez lekko nie miałayśmy.

Co do ubranek na 50 to ja kilka mam i myślę ze je wykorzystam właśnie spakowałam do szpitala.

Madziu kurcze ale to zlecialo, ty juz spakowana niedlugo utulisz Marcelinkę, fajnie :tak:.

A ja ostatnio pisalam ze czuje ruchy mojego malenstwa ale chyba sie mylilam, bo od 3 dni nic kompletnie nie czuje, wiec napewno tamto co czulam to nie byly ruchy :-(. Az sie troszkę martwie ze juz 17 tydz a ja nic nie czuje.

Powiem Wam że te szczepienia to dla mnie masakryczny temat :-( Próbowałam coś poczytać, pytać znajomych ale wybory i opinie są tak różne że zgłupieć można. A z lekarzami to obawiam się że jeżeli nie ma się zaufanego który powie prawdę to ich zadanie będzie podyktowane wyłącznie kwestią finansową i układami z firmami farmaceutycznymi :dry:

Ewelina z '50' możesz zawsze zaczekać i dokupić po koniec ciąży jak będziesz znała orientacyjną wagę, tym bardziej że załapiesz się jeszcze na wyprzedaże zimowe :-) Ja na pewno muszę dokupić bo będzie mały okruszek i pewnie nawet ta 50 będzie za duża :blink:
Montana wg. mnie masz jeszcze czas na regularne ruchy i to nawet z 2-3 tygodnie :tak:

Ostatnia edycja:
Dzieki Madziu za pocieszenie. Jak tak czytalam kiedy wy tu mialyscie ruchy to caly czas mi sie wydaje ze u mnie jest cos nie tak. No ale uzbrajam sie w takim razie w cierpliwosc i czekam grzecznie az moj Kubus kopnie mamunie ;). Ja to jestem straszna panikara i zaraz jakies glupoty mam w glowie. Tym bardziej ze brzuszek tez jest jakis maly. A do wizyty az 1,5 tyg.

reklama
Montana u mnie tak samo jak u Madzi od pierwszego ruchu dzidziusia do następnego minął chyba nawet ponad tydzień

Madzia Ty już spakowana! No właściwie czas najwyższy :tak:

Co do ubranek 50 to ja tez mam ich trochę, jak Filip zaczął rosnąć jak szalony to już się z nimi pożegnałam :P ale wczoraj byłam na wizycie i waży trochę ponad 2500g, czyli mały nie jest, ale już nie zapowiada się na olbrzyma

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry