• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

dziewczyny mam pytanie czy szczepicie swoje maleństwo na pneumokoki i rotawirusy?dzis byłam z malutka u lekarza,15 .10 mamy pierwsze szczepienie i tez mam równiez dylemat jak szczepic czy ta 5w 1 ,6 w 1,czy tymi bezpłatnymi?a wy jak szczepicie?

reklama
Madzia ja ze skurczami mam podobnie jak Ty... choć Ty juz nie musisz się bać :) już nie tylko są odczuwalne jako napinanie jako takie ale bolą dość konkretnie, zwłaszcza w nocy. Ale szyjka długa, zamknięta i zero regularności, więc to takie jaskółki pewnie

Madzia, dobrze że masz mężczyznę który w razie co cię zawiezie do szpitala ;)
Ja to się boję że jak nadejdzie ten dzień to mąż do nocy w pracy będzie i nikogo z autem pod ręką nie będzie.

Ja dzisiaj trochę się martwiłam bo mała jakoś mało aktywna. Przed chwilą wrócił mąż i spytał co tam i mówię że mała dzisiaj jakaś ospała bo mało ją czułam. Położył rękę na brzuchu i proszę księżniczka Zofia od razu zaczęła szaleć ;)

Madzia ja tez mam podejrzenie endometriozy ale laparo nigdy nie miałam wiec pewności nie mam. Drożność natomiast wyszła w porządku. Wiec najprędzej mam ja na jajnikach bo do owulacji nie dochodziło a nawet jak doszło po lekach to nici z zapłodnienia.

Magda moja też była przez jakieś 3 dni prawie nie aktywna, zmeczyła sie kibicowanie w czwartek siatkarza na meczu :) Ale w niedziele na wieczor poczułam bardzo mocny ruch, tak jakby sie cała obrócił i odrazu wszystko wrociło do mormy, jakoś sie chyba zle ułożyła i inaczej sie ruszała.

Ewelina tez dzisiaj byłam na morfologii i moczu :)

Magda no i jak dzisiaj rano mąż wrócił z pracy to mówi że 40 minut trzymał reke na brzuchu i "bawił się" z Sonką, a ja sobie smacznie spałam :)

Mamy w brzuchach córusie tatusiów :)

Lenka no widzsz czyli i u Ciebie zbliża się ta godzina ZERO ja to już szczerze mówiac jestem gotowa i nawet bym chciała spotkać się z Marcelinką, ale decyzja należy do niej.

Jeśli chodzi o endometriozę to ja mam stwierdzoną miałam otwierany brzuch i mój dr. powycinał zrosty tyle ile mógł ale pewnych rzeczy naprawić się nie da potem doszedł jeszcze wodnaik jajowodu i pozostało ivf. ale się udało i to jest najważniejsze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry