Madzia 76
Fanka BB :)
kasik no tak też myślałam te wyniki razem dopiero coś mówią, ale na pewno wszystko jest ok.
co do naszego wieku to już przyzwyczaiłam się że na tym forum to ja babcią jestem hahaha a jak mój 20-letni syn idzie ze mną po sklepach to mówi że czuje się jak by wpadł z jakąś marynarzową hahahhahahahah
co do naszego wieku to już przyzwyczaiłam się że na tym forum to ja babcią jestem hahaha a jak mój 20-letni syn idzie ze mną po sklepach to mówi że czuje się jak by wpadł z jakąś marynarzową hahahhahahahah
i malutki prawie codziennie sie porusza co mnie uspakaja baaardzo ;-)
wy piszecie o tych koszulach i całej kolekcji o której ja też wspominałam ale dość dawno bo była w wakacje dostępna
Mam z niej koszulę nocną i spodnie dresowe z panelem ale było sporo innych rzeczy też. Faktycznie jak się kończy taka akcja 'tematyczna' to później niesprzedany towar trafia do wyznaczonych, większych Biedronek, u mnie też taka jest przynajmniej jedna i właśnie w niej kupiłam przecenioną już koszulę. Dziwne tylko że tak długo to leży w niektórych sklepach bo u mnie to zawsze przeceniają i góra 2-3 tygodnie po standardowej gazetce jest dostępne. A tak na marginesie to ta koszula była tania ale mi się jakaś super specjalna nie wydaje - kosztowała chyba 30zł jeżeli dobrze pamiętam a dzisiaj za 39zł kupiłam jedną w Tesco i mi się wydaje o wiele fajniejsza - ma milutką bawełnę, taką jakby 'meszkowatą', z przodu na guziczki i rękaw 3/4 który bardzo lubię