reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej babeczki.

Aisha śliczne zdjęcie!!

Aniołeczek spokojnie. Wszystko dobrze będzie.

Ja zaczynam się martwić jak tam moje bąble więc do 21.11 osiwieje.

lolitko i jak? @ przylazla? Ja dostalam 6 miesiecy po porodzie:sorry2:

aisha super dzidzia :-)

A u nas wirus.Najpierw synek zalapal,teraz ja i mojego emka powoli atakuje :baffled: Nie ma to jak przeziebienie w domu. Wzielam dwa dni wolnego z pracy...mam nadzieje,ze sie wykuruje :sorry2: Synek coraz wiecej chodzi,niedlugo bedzie biegal po chacie i broil :cool2: Bylismy tydzien temu na szczepionce,od razu zwazylismy i zmierzylismy synusia hehe.Waga 8650 ,wzrost 73,5cm. Taki maly robalek z niego ;-)

Pozdrawiam i udanego dnia :-D A ja znowu czekam na @ ....oby nie przylazla hehe

kotek - nie przylazla. wiec nie wiem co to za plamienia byly.
moj synek juz 80cm ma, i wazy 8800g.... w przeciwienstwie do twego to duzy jest majac na uwadze ze mlodszy o 4 miechy... mam nadzieje ze sie wsie wykurujecie bo niefajnie jak caly dom choruje

reklama
Aisha piekny bąbelek, super się na serduszku robi jak się na taką fotkę patrzy. U nas też płci jeszcze nie było widać i bylismy w 17 na 4D, super widok, dzidzia pięknie wyglądała, ale nóżki do góry i dokładnie widać nie było, więc lekarz powiedział że mu tu babą śmierdzi. Bo 'końcóweczkę' to szybciej widać :-)

Kotek dużo zdrówka dla Ciebie i rodzinki.

Lolitko nie ma co się porównywac za dużo do innych, bo każdy z nas ma inne geny, ważne żeby dzidzia zdrowo rosła.

Dziewczynki ja też się cieszę że nie wzięłam udziału w tych rozmowach w toku, nawet nie oglądałam ale z tego co piszecie nie ma czego żałować. Ten program jest tendencyjny, już lepsze są programy typu Uwaga. Najważniejsze że my wiemy że dobrze robimy i że dzięki invitro spełniają się nasze marzenia.

A ja jutro rozpoczynam 20 tydzień, sama nie wierzę w to że tak to zleciało, choć przyznam czasami mi się ciągnęło...Brzucho mi wyszczeliło najbardziej w ciagu ostatniego tygodnia. Maluszek jest już coraz bardziej aktywny albo ja to odczuwam coraz intensywniej :-) w czwartek pierwszy taki lekki kopniaczek bo wcześniej to były tylko motylki w brzuszku

Ostatnia edycja:
Do góry